מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תפריט תזונהסהר24/06/2007
שלום , אני בת 14 ואני מודעת מאוד לבריאות שלי ,
אני גם שמה לב שבכל חופש גדול אני משמינה בכמה ק"ג ..
בעבר הייתי בפעילה בטנים 6 שנים והפסקתי לפני שנה בגלל מחלה ואני לא מפסיקה להשמין אומנם לא בצורה מוגזמת אבל אני עולה במשקל ..
הייתי שמה אם היית מפרסמת תפריט תזונתי שיעזור לי לשמור על המשקל ועל הבריאות שלי ..
תודה סהר ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לסהר - כולל תפריט לחופש הגדול
ד''ר הגר שפר28/06/2007
הי סהר
את צודקת, כל המחקרים מראים שילדים משמינים יותר בחופש הגדול, בגלל זה אנחנו מקיימים את חוגי הספורט והתזונה שלנו גם בחופש הגדול.
לגבי תפריט, זה לא כל כך מומלץ לתת תפריט כללי אבל אני אתן לך ולכל המעוניינים תפריט שמתאים לימי הקיץ:
תפריט יומי לימי החופש
ארוחת בוקר
יוגורט עם גרנולה או פרוסה עם גבינה וריבה
ארוחת צהריים
עוף בתנור עם תפוח אדמה
או
צ'יקן סטייק וסלט
ארוחת ביניים
קרטיב ופרי
או
חצי כוס דגני בוקר עם חלב
ארוחת ערב
טוסט עם גבינה צהובה דלת קלוריות וסלט
סלט טונה עם פרוסת לחם מלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)