היי הגר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי הגר
    יעל
    14/08/2008

עשיתי לפני חודשיים דיאטה והשלתי 5 ק"ג ממשקל גופי וכעת אני שוקלת 50 הגובה שלי הוא 1.60 כולם אומרים לי שאני רזה כי באמת רזיתי וגם אני שמה לב אבל הרגליים שלי ממש מדלדלות, ויש לי צמיגים בבטן שממש מפריעים לי אני אוכלת הכל ובריא אבל אמא שלי כל הזמן טוענת שאני לא אוכלת ושאני אנורקסית זה ממש לא נכון וגם רואים שלא והיא יודעת שלא כי יש לי בטן שמנמנה ואני תמיד אוכלת כי אני גם אוהבת לאכול,אבל היא בשלה. היא קבעה לי תור לדיאטנית אבל זה רק בעוד חודש. ואני כבר לא יודעת מה לעשות עם עצמי.אני לא רזה כמו שהיא חושבת,בכלל לא. והבטן שלי נורא מטרידה אותי. מה שכן אני כל הזמן סופרת קלוריות של אוכל שאני מכניסה וכל הזמן מקטרת להורים שלי על ככה שיש לי בטן שמנה. אני עושה הליכה 3 פעמים בשבוע כל פעם 50 דקות אני אוכלת: בבוקר אני אוכלת 2 פירות ואז מעדן דיאט ודגנים כנשנוש בארוחת צהריים אני אוכלת 2 פרוסות לחם קל עם טונה בשמן עגבניות ומלפפונים עם זיתים ,או יום אחר שניצל עם ציפוי מעודן גרגירי חומוס זיתים טחינה ירוקה ורוטב סלסה ומלפפון ועגבנייה,או שביצה עם טחינה ורוטב סלסה עם ירקות וזיתים ,או שמרק עוף עם ירקות(בצל קישוא תפוח אדמה) ואורז עם זיתים,ולפעמים מרק עדשים עם אורז ,קצת חלה ,ושניצל.ולפעמים המבורגר שמחממים במיקרו עם לחמניה ,רטבים וירקות בין לבין אני אוכלת פירות(מילון אבטיח שזיץ אפרס או תפוח) ולפעמים ארטיק דיאטטי שזה 60קלוריות ליחידה שלפעמים אני אוכלת מזה 2 ארטיקים. ובערב אני אוכלת קוטג' עם ירקות וזיתים ולפעמים מעדן או שארוחת ערב חמה עם ההורים. ובמשך כל היום אני שותה המון מים. ולפעמים אני חוטאת במסטיק או עוגיות שוקולד. לפעמים עדיין יש לי תחושה של רעב ואני פונה לכיוון המתוקים או הנשנושים. ולפעמים שקדים או עוד שוקו. אני עושה 10 נשימות עם התכווצות של הבטן ועולה 10 קומות ביום במדרגות. אבל הבטן זה דבר שמאוד מפריע לי ואני מאוד עצובה מזה. מה אני צריכה לשנות בתפריט שלי??אאו בספורט?או בכלל באורח חיים? תודה מראש,יעל:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי הגר

הוספת תגובה

• תשובה ליעל

ד''ר הגר שפר
    18/08/2008

הי יעל
    קודם כל, כך הכבוד שהצלחת לרדת ככה במשקל.
    התפריט שלך בסך הכל נראה בסדר, חשוב שלא תתעסקי יותר מידי במה אכלתי, כמה קלוריות וכו'
    ופשוט תאכלי ותיהני מהחיים.
    לגבי הבטן לדעתי אם תעשי כפיפיות בטן כמו שצריך ויום-יום, לא תהיה שום בעיה ותצליח לרדת בהיקפים ולהראות נפלא.
    יש במגוון אתרים תרגילי בטן אז תעשי לפחות 5 תרגילים כל יום ותראי שינוי גדול - אני מבטיחה.

בהצלחה

הגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו