מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיאטה !קוראל09/07/2007
שלום אני בת 14 וחצי ואני שוקלת 62 והגובה שלי הוא מטר 70 ..רציתי לדעת איזו דיאטה אני צריכה לעשות כדי לא לפגוע בגוף שלי אך כן לרדת כי אני מרגישה ממש לא בנוח עם הגוף שלי .
תודה .(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לקוראל על דיאטה לנערות
ד''ר הגר שפר10/07/2007הי קוראל
בגיל שלך לא כדאי לעשות דיאטה אלא לשמור על תזונה נכונה, בריאה ומזינה.
אני מציעה שבתור התחלה תבצעי את 5 הכללים הבאים:
תקפידי לאכול 5 ארוחות ביום
תוותרי על מזון מטוגן
תאכלי יוגורט, פירות וירקות לארוחת ביניים (אחה"צ) במקום חטיפים וממתקים.
תאכלי מוצרי חלב עד 5%
תעשי כל יום שעה של פעילות גופנית
אין סיבה שזה לא יעזור לך לרדת במשקל
בהצלחה
הגר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי תודה אבל ..
קוראל10/07/2007אני עושה פעמיים או שלוש פעמים בשבוע פעילות ספורטיבית של 4 או 4 וחצי שעות .
שזה שרירי בטן והכל על מבנה הגוף ולמרות זאת לא קורה כלום, ואני אוכלת יוגורט עם פירות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לקוראל
ד''ר הגר שפר10/07/2007הי קוראל
אני מציעה שתנסי את הכללים שנתתי לך
אם אין שינוי במשקל ובהיקפים תוך חודש חודשיים, כדאי להתייעעץ עם מומחה לתזונת ילדים ונוער.
כך ירכיבו לך תפריט אישי שמתאים לך ועם זאת בריא ויעיל.
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)