תזונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה
    חסוי
    13/07/2007

שלום אני ילדה בת 10 ואני לא ממש נחשבת כילדה פופולארית בבית הספר שלי ואני ישמח מאוד לעזרתך.
    אני שוקלת יותר מחברותיי לכיתה ואני לא מצליחה לרדת אפילו לא קצת ואם בכל זאת אני יורדת קצת אני עולה מיד.
    אני ישמח לקבל טיפים להרזייה.
    ובנוסף גם מערכת תזונה שבכל יום אני ידע מה לאכול,
    ואני מאוד אוהבת ספורט אני רוצה לרוץ קצת ברחוב ועם אני ידע כמה ממולץ לי לרוץ ומתי אני ישמח כי אני רוצה להיות כשאני יהיה גדולה חטובה וקריירה של דוגמנית ותזוניית כמוך כי אני מעריכה את העבודה שלך מאוד!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה

הוספת תגובה

• תשובה לתזונה

שלי ראכמוט
    14/07/2007

שלום לך,

אני מאוד שמחה לשמוע שאת אוהבת ספורט , כי פעילות גופנית היא דרך נפלאה לשמור על המשקל ועל הבריאות.
    לילדים בגילך מומלץ לשלב איזשהי פעילות גופנית, לווא דווקא ריצה , אלא כל דבר- אם זה משחקי כדור או הליכה או שחייה או חוג . כל פעילות שתבחרי לעשות צריך להתחיל אותה בהדרגה ולעלות בהדרגתיות את רמת המאמץ והתדירות.
    חשוב מאוד- לא להגזים עם הספורט ולשלב אכילה נכונה.
    אם תוכלי לכתוב לי מה את אוכלת כדי שאני אוכל לעזור לך לבנות תפריט שמתאים לך ומהו גובהך ומשקלך.

בהצלחה

שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו