מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני שמן ויש לי קרסעומר שדה15/07/2007
אני בן11 ויש לי קרס ענקית ואני שמן נורא מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה
הדולפין11/03/2008אני בן 14 בגיל 3 שנים בערך החלטתי להוריד סוגי אוכל רבים מהתפריט ומאז ועד היום אני אוכל סוגים ספורים של מאכלים הכוללים בעיקר אורז, תפוח אדמה שניצל מטוגן בלבד קורנפלקס רגיל מרק עדשים או עם גזר ולחם עם שוקולד אני לא נוהג לאכול גבינות בשר בצים פרות ושום אוכל אחר ישראלי ביתי אוגנק פוד מה לעשות לאן לפנות כדי שיעזרו לי לחזור לאכול נכון ולהרזות משום שיש לי משקל עודף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לעומר
ד''ר הגר שפר15/07/2007הי עומר
דבר ראשון כל הכבוד שחשובה לך הבריאות שלך ושאתה מוכן להתאמץ כדי להצליח.
אני מציעה שתעשה 5 דברים בתור התחלה:
להוריד את המזון המטוגן
להוריד חטיפים ולההליפם בקרטיבים ויוגורטים
לוותר על שתייה מתוקה - לשתות רק מים
לאכול 5 ארוחות קטנות ביום
להוסיף 3 שעות פעילות גופנית ולעשות כל יום 50 כפיפיות בטן.
עומר, תעשה את הכללים האלה במשך חודש ותעדכן אותי איך הלך וכמה הבטן ירדה ואז נעבור לשלב ב'.
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)