מה לעשות עם המשקל? בבקשה לענות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות עם המשקל? בבקשה לענות...
    רועי
    03/12/2008

שלום, אני רועי בן 13.5 שוקל 75 קילו, וגובהי 1.60 אני יודע שזה מצב לא טוב כי אני מבין בזה בשל התעסקותי במשקל שלי במשך כל חיי... אני כבר מיואש ואשמח אם תוכלי להגיד לי מה לעשות בקשר לזה? ברצוני לדעת מה לשנות\להוסיף\לעשות בעניינים אלו: -כושר גופני -תזונה נכונה -שינוי הרגלי אכילה תודה, רועי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עודף משקל

מיכל גילאון
    12/12/2008

הי רועי,
    קודם כל, אל תתייאש! אם החלטת שאתה רוצה לעשות שינוי בהרגלי האכילה שלך אתה יכול להצליח!
    המפתח להצלחה הוא לא לחשוב על דיאטות ועל ירידה במשקל - דיאטה רק תגרום לך לתסכולים, לחוסר קבלה עצמית ולעלייה במשקל בטווח הארוך.
    במקום זה, אתה צריך להחליט על הרגל אחד שאתה רוצה לשנות או הרגל חדש שאתה רוצה לאמץ, למשל להפסיק לשתות שתייה מתוקה, או לאכול לפחות 5 פירות וירקות ביום ולהתחיל ליישם אותו.
    לאט לאט ובהדרגה תאמץ לך הרגלים בריאים חדשים ותראה איך ההרגשה שלך משתפרת, ההערכה העצמית שלך גדלה ובכלל, תרגיש יותר טוב עם גופך. כדאי מאוד גם לעשות פעילות גופנית כלשהי מכיוון שהיא משפיעה מאוד על הגורמים האלה.
    באופן כללי, לתזונה בריאה, מומלץ לאכול 3 ארוחות עיקריות הכוללות פחמימות, חלבונים וירקות ועוד 2-3 ארוחות ביניים קטנות כמו כריך, יוגורט, פרי.
    מומלץ להגביר צריכת מזונות עשירים בסיבים תזונתיים, לאכול לפחות 3 מנות של מוצרי חלב ולפחות 5 פירות וירקות ביום, ולהפחית באכילת חטיפים, ממתקים ושתייה ממותקת.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה~!

רועי
    14/12/2008

ברצונילהגיד שאני עכשיו גם מתאמן בחדר כושר, ואוכל בריא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו