מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה להתחיל לעשות דיאטה , איך ?בר04/12/2008
שלום הגר / ענת . אני רוצה להתחיל לעשות דיאטה אבל אני לא יודע איך עושים את זה , כאילו איך ביום אחד אני אומר לעצמי " אין עוגות , עוגיות ומתוקים " ... זה הכי קשה ! המשקל שלי 90 וגובה 1.75 אני יודע שאני שמן ואני רוצה להיות רזה , אני רוצה להרזות במיוחד מהבטן ומהחזה ... תודה רבה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספורט ותזונה
שירי04/12/2008לפי המשקל שלך אתה לא בעודף משקל. אבל אם אתה רוצה להוריד אתה חייב לשלב דיאטה וספורט. שני הדברים חייבים לבוא ביחד וכמובן שבהדרגה. לאט לאט אתה תראה שאתה מצליח לדחות סיפוקים ולאכול נכון ולבסוף לרדת במשקל. יש באתר של פתית, אני לא רוצה לשים את הלינק, כתבה בנושא הזה. אם תקרא תבין שהכל אפשרי ואגב, אתה לא לבד בבעיה הזו :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה במשקל
מיכל גילאון12/12/2008שלום בר,
המחשבה על שינוי מוחלט בהרגלי האכילה הוא באמת מפחיד ולכן גם לא מצליח. זה הרי בלתי אפשרי לשנות ביום אחד את כל הרגלי החיים ולשמור על תפריט קבוע ולהתאמן כל יום.
לפני שאתה מתחיל בשינוי כלשהו, חשוב עם עצמך אם אתה מוכן לעשות את השינוי ומה אתה יכול לעשות. למשל, להתחיל בפעילות גופנית פעמיים בשבוע (או יותר).
מה אתה יכול לשנות בתזונה שלך – למשל, להמנע משתיית משקאות ממותקים, לאכול באופן קבוע 3 מנות של מוצרי חלב ביום, לפחות 5 ירקות ופירות, וכן הלאה....
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)