מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום..חסוי22/07/2007
אני בת 16 ואני יודעת שזה תזונה ודיאטה לילדים,אך בכל זאת יש לי שאלה..
אני 1.65 ואני שוקלת 60.
לפני שנה בערך שקלתי 65 ורזיתי 5 ק"ג תוך חודשיים(בחופש הגדול)..ההרזיה נבעה מזה שהלכתי לחדר כושר.
עכשיו שוב פעם יש חופש גדול ואני רוצה לרזות מאוד כדי לבוא לשנה החדשה שונה..והמשקל שאני רוצה ליהיות בו זה 55.
אני כעיקרון יודעת מה אני צריכה לעשות בשביל לרזות..אבל זה פשוט לא יוצא לי..אפילו קנינו הליכון לבית שכולנו ניהי בכושר.
אבל הבעיה נובעת מזה שאני אוכלת בערב ואני אוהבת לנשנש..ואני אוכלת ממתקים(לא בכמות מופרזת).
אז השאלה שלי אלייך מה אני יכולה יכולה לעשות כדי להפסיק לנשנש ולא לאכול בערב(אני אוכלת בערב בשעות מאוחרות למשל 20:00) ועוד משהו אחרי ארוחות,למשל 10 דקות אחרי יש לי הרגשה שאני סבעה אבל עדיין אחרי ארוחה אני יכולה לקחת לאכול משהו קטנטן.
*תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאנה
שלי ראכמוט23/07/2007שלום לך,
אם הבנתי נכון , לפני שנה ירדת 5 ק"ג ושמרת על המשקל שזה הישג יפה מאוד.
בקשר לרצונך לרדת במשקל ,אני חושבת שגם אם תישארי במשקל הנוכחי ותעשי ספורט זה יהיה נפלא כי גופך יתעצב ותרגישי איתו טוב.
כדי למנוע אכילת נשנושים ואכילת ממתקים, חשוב שתוכלי ארוחות מסודרות ובמיוחד ארוחה מסודרת ומשביעה בערב , במיוחד אם את מתאמנת אחה"צ . ארוחות מסודרות יעזרו למנוע את הנישנושים בערב ולאורך היום.
חשוב שארוחת הערב תהיה משביעה- למשל , סלט עם גבינות ו2 פרוסות לחם.
אם את מרגישה רעבה אחרי הארוחות תחליטי על ארוחת ביניים או ארוחת לילה קטנה , למשל פרי או יוגורט או ארטיק 3% שומן.
את יכולה להחליט שאת לוקחת חטיף קטן או ממתק אחד ליום.
אשמח להתעדכן אם זה עזר לך,
בהצלחה
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)