שלום..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום..
    חסוי
    22/07/2007

אני בת 16 ואני יודעת שזה תזונה ודיאטה לילדים,אך בכל זאת יש לי שאלה..
    אני 1.65 ואני שוקלת 60.
    לפני שנה בערך שקלתי 65 ורזיתי 5 ק"ג תוך חודשיים(בחופש הגדול)..ההרזיה נבעה מזה שהלכתי לחדר כושר.
    עכשיו שוב פעם יש חופש גדול ואני רוצה לרזות מאוד כדי לבוא לשנה החדשה שונה..והמשקל שאני רוצה ליהיות בו זה 55.
    אני כעיקרון יודעת מה אני צריכה לעשות בשביל לרזות..אבל זה פשוט לא יוצא לי..אפילו קנינו הליכון לבית שכולנו ניהי בכושר.
    אבל הבעיה נובעת מזה שאני אוכלת בערב ואני אוהבת לנשנש..ואני אוכלת ממתקים(לא בכמות מופרזת).
    אז השאלה שלי אלייך מה אני יכולה יכולה לעשות כדי להפסיק לנשנש ולא לאכול בערב(אני אוכלת בערב בשעות מאוחרות למשל 20:00) ועוד משהו אחרי ארוחות,למשל 10 דקות אחרי יש לי הרגשה שאני סבעה אבל עדיין אחרי ארוחה אני יכולה לקחת לאכול משהו קטנטן.
    *תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום..

הוספת תגובה

• תשובה לאנה

שלי ראכמוט
    23/07/2007

שלום לך,

אם הבנתי נכון , לפני שנה ירדת 5 ק"ג ושמרת על המשקל שזה הישג יפה מאוד.
    בקשר לרצונך לרדת במשקל ,אני חושבת שגם אם תישארי במשקל הנוכחי ותעשי ספורט זה יהיה נפלא כי גופך יתעצב ותרגישי איתו טוב.
    כדי למנוע אכילת נשנושים ואכילת ממתקים, חשוב שתוכלי ארוחות מסודרות ובמיוחד ארוחה מסודרת ומשביעה בערב , במיוחד אם את מתאמנת אחה"צ . ארוחות מסודרות יעזרו למנוע את הנישנושים בערב ולאורך היום.
    חשוב שארוחת הערב תהיה משביעה- למשל , סלט עם גבינות ו2 פרוסות לחם.
    אם את מרגישה רעבה אחרי הארוחות תחליטי על ארוחת ביניים או ארוחת לילה קטנה , למשל פרי או יוגורט או ארטיק 3% שומן.
    את יכולה להחליט שאת לוקחת חטיף קטן או ממתק אחד ליום.

אשמח להתעדכן אם זה עזר לך,

בהצלחה
    שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו