קצת שמנה....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קצת שמנה....
    מאי
    27/12/2008

שלום, שמי מאי ואני בת 11 גובה 154 משקל 48 אני יודעת שאני בעודף משקל והוא לא חמור אבל בכל זאת אני לא יודעת מה לעשות אני בדיכאון אחרי שאמרו שאני בעודף משקל אז התחלתי לעשות דיאטה היא רק מרעיבה אותי ואני כל הזמן מחפשת משהו שמעסיק אותי אני מתעמלת 4 פעמים בשבוע ובכל זאת לא יורדת הנה התפריט שלי: בוקר 6:40 ברנפלקס עם חצי כוס חלב רזה. ביינים 9:30 2 פרוסות לחם קל עם קוטג 3% צהריים 2:40 או 2:00 100 גרם ירקות מבושלים עם סלט ושניצל קטן. ביינים 4:30 תה ירוק עם פרי או 2 גרנולה בר. ערב 7:30 סלט עם חביתה וכף קוטג'. לפעמים אחרי הבצפר אני קונה פסק זמן או ברד. אני מאוד רוצה לרדת לפחות עד 43 כי כל הבנות בכיתה שלי רזות ואני הבטחתי לי שעד סוף הלימודים אני אהיה רזה ובריאה! ואני כל כך רוצה ללבוש בגדים צמודים ולהיות רזה . ויש בעיה קטנה אמי מחפשת לי דיאטנית אבל היא לא מוצאת אתם יכולים לעזור בקשר למשקל שלי להגיד אם משהו לא בסדר בתפריט שלי.? או לסדר לי תפריט טובה יותר ? תודה רבה מראש מאיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קצת שמנה....

הוספת תגובה

• תשובה למאי

מיכל גילאון
    28/12/2008

הי מאי,
    בדקתי את הנתונים שלך והמשקל תקין ביחס לגובה - את לא נחשבת בעודף משקל!
    אז קודם כל אין סיבה להיות בדיכאון, ובטח שאין סיבה לעשות כזאת דיאטה קשה!
    ובכלל, לא כדאי להתחיל עם דיאטות - הן רק גורמות לתסכולים ולעלייה במשקל בטווח הארוך.

באופן כללי, לתזונה בריאה, מומלץ לאכול 3 ארוחות עיקריות הכוללות פחמימות, חלבונים וירקות ועוד 2-3 ארוחות ביניים קטנות כמו יוגורט, פירות, כריך וכד'.
    מומלץ להגביר צריכת מזונות עשירים בסיבים תזונתיים (זאת אומרת לחם מחיטה מלאה, אורז מלא וכד'), לאכול לפחות 3 מנות של מוצרי חלב ולפחות 5 פירות וירקות ביום, ולהפחית באכילת חטיפים, ממתקים ושתייה ממותקת.

בכל מקרה כדאי לפנות לדיאטנית שמטפלת בילדים כדי שתיתן לך הדרכה אישית.

בהצלחה!

מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

מאיה
    28/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אופס..תודה בטעות יצא לי אלף לא נורא

מאיה
    28/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו