מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום מיכללילי29/12/2008
רציתי לשאול משהו שקצת מדאיג אותי.. אני עוד מעט בת 12 גובהי הוא 1.55 ומשקלי הוא 42 ק"ג אני משחקת טניס כבר שנה וחצי.. ואני מתאמנת כמעט כל יום ועושה ריצות ארוכות. ומה שמדאיג אותי זה היריכיים שלי והישבן.. יש לי באיזור הזה די המון שומן.. פעם הייתי אוכלת המון חטיפים.. לא ידעתי שזה גורם ליריכיים שמנים.. כל הגוף שלי בסדר חוץ מהם. ואני עושה גם תרגילים ושום דבר לא יורד. וכל הזמן אחותי יורדת עלי והנה דוגמא לתפריט שלי: בוקר: 7:00 ברנפלקס\דליפקאן+חצי כוס חלב 3% \ מעדן גרנולה 3% ביניים: 9:30 פרי\ לחם מלא+קוטג\ לחם אחיד+דבש. צהריים:3:30 2:00 שניצל+אורז\ דג\ עוף+פירה או תפוחי אדמה \ מרק פיטריות ערב[לאחר אימון 3-4 שעות] 6:00: בעיקר בשר \מעדנים\ סלט ועוד מנת פירות ב-8:00 תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאלה שחכתי:
לילי29/12/2008מה לעשות כדי להוריד את השומן מהאיזור הזה..?[היריכיים והישבן]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ללילי
מיכל גילאון30/12/2008הי לילי,
את רזה, עוסקת בספורט ואת ממש לא צריכה לרדת במשקל!
יכול להיות שהירכיים והישבן רק נראים לך "שמנים" ביחס לשאר הגוף, או שהם פשוט שריריים יותר? ויכול להיות זה המבנה גוף שלך, שבדרך כלל אי אפשר לשנות.
בכל מקרה, המשיכי לעסוק בפעילות גופנית ולאכול בריא ואל תתייחסי להצקות של אחותך.
כל טוב,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!
לילי31/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)