שלום מיכל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום מיכל
    לילי
    29/12/2008

רציתי לשאול משהו שקצת מדאיג אותי.. אני עוד מעט בת 12 גובהי הוא 1.55 ומשקלי הוא 42 ק"ג אני משחקת טניס כבר שנה וחצי.. ואני מתאמנת כמעט כל יום ועושה ריצות ארוכות. ומה שמדאיג אותי זה היריכיים שלי והישבן.. יש לי באיזור הזה די המון שומן.. פעם הייתי אוכלת המון חטיפים.. לא ידעתי שזה גורם ליריכיים שמנים.. כל הגוף שלי בסדר חוץ מהם. ואני עושה גם תרגילים ושום דבר לא יורד. וכל הזמן אחותי יורדת עלי והנה דוגמא לתפריט שלי: בוקר: 7:00 ברנפלקס\דליפקאן+חצי כוס חלב 3% \ מעדן גרנולה 3% ביניים: 9:30 פרי\ לחם מלא+קוטג\ לחם אחיד+דבש. צהריים:3:30 2:00 שניצל+אורז\ דג\ עוף+פירה או תפוחי אדמה \ מרק פיטריות ערב[לאחר אימון 3-4 שעות] 6:00: בעיקר בשר \מעדנים\ סלט ועוד מנת פירות ב-8:00 תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום מיכל

הוספת תגובה

• השאלה שחכתי:

לילי
    29/12/2008

מה לעשות כדי להוריד את השומן מהאיזור הזה..?[היריכיים והישבן]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה ללילי

מיכל גילאון
    30/12/2008

הי לילי,
    את רזה, עוסקת בספורט ואת ממש לא צריכה לרדת במשקל!
    יכול להיות שהירכיים והישבן רק נראים לך "שמנים" ביחס לשאר הגוף, או שהם פשוט שריריים יותר? ויכול להיות זה המבנה גוף שלך, שבדרך כלל אי אפשר לשנות.

בכל מקרה, המשיכי לעסוק בפעילות גופנית ולאכול בריא ואל תתייחסי להצקות של אחותך.

כל טוב,

מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!

לילי
    31/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו