מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תפריט יומי.הראל08/01/2009
שלום שלום :P אני הראל, בן 14, מטר 67, 60ק"ג (588N, איזה כיף לדעת פיזיקה :)) אני עושה 3 ~ 4 פעמים כושר בשבוע. ברצוני לקבל תפריט יומי כי אין לי מושג מה לאכול בבית, אני אוכל בדרך כלל סלט, פרי, חטיף אנרגיה, הרבה מאוד דגנים וזהו... ואני יודע שאני צריך 1300מ"ג סידן ביום אז התפרט שאני משתמש בו אינו מכסה את זה. אז אני רק צריך תפריט מעושר בסידן ושיהיה זמין ולאורך זמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפריט שבניתי עכשיו:
הראל08/01/2009ארוחת בוקר: כוס וחצי חלב 3%, 2 פרוסות לחם וחטיף אנרגיה. ביניים: פרי ארוחת צהריים: בשר: עוף/ שניצל/ טונה וסלט גדול. ביניים: פרי. ארוחת ערב: ביצים, 2 פרוסות לחם, סלט, כוס חלב + כף של שומשום מלא. מה דעתכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי פיצול אישיות.
הראל08/01/2009ראיתי תפריט יומי שאומרים שהוא בעל 1200+ מ"ג סידן. ארוחת בוקר: 2 פרוסות לחם, כוס וחצי חלב, ירקות טריים + כפית של שמן זית + לימון ומלח. ביניים: מנת פרי (אגס, בננה, אבוקדו) ארוחת צהריים: 150 גרם בשר, אטריות/ תפוח אדמה, סלט חסה/ כרוב + כף קדושה של שומשום + תבלינים. ארוחת מנוחה: מנת פרי + כוס חלב. ארוחת ערב: 2 פרוסות לחם, כוס חלב, סלט חסה/ כרוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה 2 להראל
ד''ר הגר שפר08/01/2009הי הראל התפריט הזה פחות בריא עדיף שתשתמש בתפריט שלך יחד עם ההערות שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה להראל
ד''ר הגר שפר08/01/2009הי הראל
זה מצוין שחשוב לך לאכול בריא ולקבל מספיק סידן, הנה כמה מזונות עשירים בסידן : כוס חלב
פ' גבינה צהובה
קוטג'
ריקוטה
יוגורט
סלמון
סרדינים
טחינה בעיקר משומשום מלא
טופו
אני מציעה שתוסיף לתפריט שלך גבינה בארוחת בוקר
יוגורט אחה"צ
סרדינים או גבינה צהובה בערב
ואז התפריט שלך יהיה מצוין
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה :P
הראל08/01/2009אוקי הוספתי גבינה לארוחת בוקר, יוגורט בצהריים וגבינה צהובה בערב. תודה רבה לך, עזרת לי מאוד :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)