מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעות אכילהחגית09/01/2009
בני בן 7 שנים, התזונה שלו מאוד מצומצמת , אוכל רק נקנקיות בלחמניה, אורז לבן, ושניצל של עוף טוב. לאחרונה היתי אצל הרופאה שעפ"י גרף התפתחות הראתה לי שמבחינת המשקל הוא יצא מהגרף. אני נורא מודאגת שכן ההתפתחות נפגעת. מה עלי לעשות ?? דרך אגב ניסתי הרבה ע"מ שיתאם מטעמים חדשים אך הוא בשלו לא מוכן לטעום כלום מלבד האוכל שהזכרתי ועוד מס' דברים מועט אך רק יבשים , לא ירקות ולא פירות. מה עלי לעשות ע"מ ללמד אותו לאכול תזונה נכונה . כמו כן ממתקים באים אצלו בחשבון. אשמח לקבל תשובה בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לחגית
ד''ר הגר שפר11/01/2009הי חגית
אני חושבת שכדאי שתערכי איתו שיחה על הנושא, תסבירי לו שהמעותו ממגוון רחב של מזונות פוגעת בגדילה ובהתפתחות שלו ועשויה לגרום לו להיות נמוך וחלש.
תחליטו ביחד על רשימה של 5 דברים שחשוב להכניס לתפריט כמו :
מוצרי חלב
ביצים
מרק ירקות
פרי
עוף בתנור
בנוסף כדאי שתקראי את הספר " מה ילדים צריכים לאכול"
יש שם מגוון רחב של רעינות בנושא אכלנים בררניים.
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר הגר מחכה לתשובתך חגית.
חגית15/01/2009ד"ר הגר שלום תודה על תגובתך לגבי ילדי בן ה-7 שאינו מעונין לגוון את המזון, ואוכל מבחר מאוד מצומצם של אבות מזון. אם זאת אני לא בטוחה ששיחה בלבד יכולה לעזור לו ? האם ויטמינים של דובונים מולטי ויטמין זה לפתיחת תאבון או שיש דברים נוספים שיכולים לתרום לעניין. אשמח לשמוע רעיונות נוספים , ( אני אכן אקנה את הספר והעדכן אותך אם הוא עזר, תודה.) חגית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)