אני מיואשת..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מיואשת..
    סתיו
    11/01/2009

שלום אני סתיו בת 12 עוד מעט.. אני חושבת שאני שמנה וההורים שלי אומרם שאני רזה נכון אני לא ממש שמנה אבל היריכיים שלי שמנות ואני לא אוהבת את זה.. מה אני יכולה לעשות בנושא??? ואני גם רוצה לבנות לעצמי תפריט מזון איך בונים אחד כזה?? בבקשה בבקשה בבקשה אני רוצה שיענו לי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני מיואשת..

הוספת תגובה

• תשובה לסתיו

מיכל גילאון
    12/01/2009

שלום סתיו,
    חבל שלא כתבת מה הגובה והמשקל שלך, כדי שאוכל להעריך אם את באמת בעודף משקל.
    יכול להיות שאת רזה, אבל יש לך מבנה גוף עם ירכיים מעט רחבות יותר (כמו לרב הנשים).
    הפתרון הנכון ביותר הוא לא לעשות דיאטות, אלא פעילות גופנית - כך הגוף יהיה מחוטב ושרירי יותר ותרגישי הרבה יותר טוב עם עצמך.
    כדאי לעשות שילוב של פעילות גופנית אירובית (כמו הליכה, ריצה, אירובי) יחד עם פעילות בונה שריר (כמו עיצוב וחיטוב הגוף).

מבחינת התזונה מומלץ לאכול 3 ארוחות עיקריות הכוללות פחמימות, חלבונים וירקות ועוד 2-3 ארוחות ביניים קטנות כמו יוגורט, פירות, כריך וכד'.
    מומלץ להגביר צריכת מזונות עשירים בסיבים תזונתיים, לאכול לפחות 3 מנות של מוצרי חלב ולפחות 5 פירות וירקות ביום, ולהפחית באכילת חטיפים, ממתקים ושתייה ממותקת.

כל טוב,

מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה והוספה..

שירה
    12/01/2009

אני במשק של 41 ק"ג ובגובה 52 ס"מ.. תודה רבה על מה שכתבת זה מאוד עודד אותי [=.. אבל מה זה עיצוב וחיטוב הגוף ואיך אפשר לעשות פעילות בונה שירים?? אשמח לקבל תשבה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסתיו

מיכל גילאון
    16/01/2009

הי סתיו,

המשקל שלך לגמרי תקין ביחס לגובה - את באמת רזה!
    לכן אני חוזרת על ההמלצה לא להתחיל עם דיאטות בשום פנים ואופן!

עיצוב וחיטוב הגוף היא פעילות שבונה שרירים, אפשר להצטרף לחוג התעמלות כזה או לעשות תרגילים בבית כמו תרגילים לעיצוב הירכיים, הישבן ועוד.
    אם תעשי חיפוש קצר באינטרנט תמצאי תרגילים שאת יכולה לעשות לבד - יש אתרים עם סרטוני וידאו של תרגילים מצויינים.

בהצלחה!

מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו