מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תשובה.עדי26/07/2007
הגובה שלי הוא 1.48 מקווה שתוכלי לעזור לי מכייוון שעוד שבועיים יש לי בת מצווה ואני רוצה להראות יפפה עם השמלה שקנו לי.
תודה:
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני יכול לעזור??
אביב26/07/2007נראה לי שאני יכול לעזור,
עם תגידי כמה את שוקלת אני יגיד לך עם זה בסדר או לא ועם לא אני יתן לך עצות טובות!
אני גובה 1.48 ושקלתי 47 עכשיו ירדתי למשקל 41 ואני מרגיש בהבדל הכל בגלל העצות של אמא שלי, אסור לאוכול ממתקים כל הזמן במקום הממתקים לקחת פרי או ירקות, גם זה טעים, ולאכול שלוש ארוחות ביום, ארוחת בוקר עם את לא ממש רעבה אז לפחות תוכלי סלט או משהו, את יכול לאכול בצהריים אורז או לחם עם ממרח (לא ממרח שוקולד או משהו כזה) ובערב ארוחה חלבית, קורנפלקס לא מצופה סוכר עם סידן וכל מיני דברים כאלה...
הארוחות הן:
ארוחת בוקר מינימלית
ארוחת צהריים הכי גדולה ביום
וארוחת ערב חלבית ובינונית
יש עוד משהו אני בן 11 וחצי ואת כל זה אני עשיתי ותאמיני לי אני מאוד מרוצה מהגוף שלי גם אני עושה הרבה ספורט אני עושה ריצה של 1200 מטר פעם ב-3 ימים ואני מרגיש מצוין כבר יש לי שרירים והכל ובנות אומרות לי שנהיתי חתיך ושאני יכול ללכת לדגמן!!!!
תאמיני לי עדיף לך לעשות כמוני! :-) מאביב!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.
עדי26/07/2007תודה רבה אקח את זה לתשומת ליבי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשום בעיה...
אביב26/07/2007אין בעיה, בכיף אני יעזור במיוחד כי את בגילי ואני מבין אותך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)