כמה אני צמריכה לשקול?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה אני צמריכה לשקול?
    חסוי
    26/07/2007

שלום.
    אני מטר 40 ואני שוקלת 50 או פחות.אני בת 9.אני לא מתאפקת כשאני רואה חטיף,אני כל דבר מתוק אוכלת.כמה שאומרים לי לא לאכול אני לא מצליחה.אני עצלנית כדי לעשות כושר גופני חוץ מלדפדף בערוצים של הטלוויזיה ולהחזיק תפוצ'יפס ביד.
    כמה אני צריכ ה לשקול ואם אפשר לתת לי תפריט?בבקשה.
    תודה מראש
    חסוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה אני צמריכה לשקול?

הוספת תגובה

• תשובה לחסוי

שלי ראכמוט
    27/07/2007

שלום,

לפי הנתונים שנתת , את אכן בעודף משקל אבל אני לא חושבת שזה נכון לרשום משקל שאת צריכה להיות- במיוחד בגיל 9.
    אני חושבת שאם תעשי מספר שינויים , את תוכלי לרדת במשקל או לשמור על המשקל הנוכחי ולעלות בגובה ואז זה יהיה מצוין.
    דבר ראשון, למרות זה קשה את צריכה להחליט שאת שמה לעצמך את הגבולות ואז אף אחד אחר לא יגיד לך להפסיק לאכול כי את תפסיקי בעצמך.
    * את צריכה לא לשתות שתיה מתוקה ולשתות רק מים והרבה , כדי להוריד את תחושת הרעב.
    * את יכולה להחליט על חטיף אחד קטן ביום כמו במבה קטנה או חטיף מיני שוקולד או ארטיק קרח או פופקורן בלי חמאה ואם את ביום הולדת עם עוד ילדים לקחת רק שני דברים מתוקים.
    * כדאי להוסיף סלט או ירקות חתוכים לכל ארוחה.
    * לא לאכול אוכל מטוגן ושמן מדי
    * תבקשי מההורים שלא יקנו חטיפים כי זה מפתה אותך ועדיף שתקחי פרי או מעדן אם מתחשק לך משהו.
    * תנסי לאכול ארוחות מסודרות גם בחופש ולנסות לאכול קודם סלט ואז את שאר האוכל.

וכמובן - אם תעשי את זה -יהיה לך גם יותר כוח לזוז ולעשות פעילות גופנית שחשובה בגיל וכדי שלא תעלי במשקל. כל פעילות מומלצת כמו: הליכה או שחייה או ריצה או חוג כלשהו. כי עכשיו כשאת אוכלת בעיקר מתוקים וחטיפים אין לך הרבה אנרגיה כי זו לא תזונה בריאה.

בהצלחה

שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו