החלטתי לעשות דיאטה ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלטתי לעשות דיאטה ..
    משה
    19/02/2009

שלום... לאחר כמה זמן שאני ממש רוצה לעשות דיאטה, החלטתי לעשות את זה. למרות שאני יודע שזה קשה, אבל אני אנסה לעשות את כל המאמצים כדי להשיג את מה שאני רוצה. נ.ב, למרות זאת שהנושא שאני פותח זאת לא בעיה כלשהי, אני פותח את הנושא .. אולי זה יעזור גם לאנשים ....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלטתי לעשות דיאטה ..

הוספת תגובה

• דיאטה

מיכל גילאון
    19/02/2009

הי גדי,
    כל הכבוד על ההחלטה!
    כדי שתצליח להתמיד לאורך זמן, אני ממליצה לך מאוד לא לעשות דיאטה דרסטית או דיאטה שמשנה לגמרי את הרגלי האכילה שלך. בדיאטות כאלה לרב נשברים מהר מאוד ואז מתאכזבים ומתייאשים.

במקום, כדאי להחליט בכל פעם על הרגל אחד שרוצים לשנות או הרגל חדש שרוצים לאמץ, למשל: להפסיק לשתות שתייה מתוקה, לאכול לפחות 5 פירות וירקות ביום, לאכול ארוחת בוקר מדי יום, לאכול חטיף או ממתק רק 3 פעמים בשבוע, לעשות פעילות גופנית 3 פעמים בשבוע וכד'.
    לאט לאט ובהדרגה תאמץ לך הרגלים בריאים חדשים ותראה איך המשקל יורד, ההרגשה שלך משתפרת, ההערכה העצמית שלך גדלה ובכלל, תרגיש יותר טוב עם גופך.

בהצלחה!

מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיכל ..

משה
    19/02/2009

רב תודות על תמיכתך. מקווה שאצליח :) נ.ב, צוות האתר מעולה, תודה רבה לכולם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו