מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום שאלה שמאוד מטרידה אותיהילה05/08/2007
שלום, אני לא יודע למה אני לא יורד במשקלי,אני נשאר תקוע אני אוכל טוב עושה ספורט ממש קבוע כל יום בארך לא אוכל מתוקים,ודברים מטוגנים , הדבר היחידי זה לחם קל שחור זה הדבר היחיד.
אבל לא מתוק ולא שום דבר אחר
אני ממש רוצה לוהוריד לפחוט 3 קילו ואני לא מבין למה אני לא מצליח לוהוריד אותם,במשך חודש אני כבר ככה נשאר באותו משקל.
וספורט כל יום ריצות\אופנים\הליכות,אני גם עובד קשה.
מה יכול להיות הגורם לכך שאני לא יורד??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאייל
ד''ר הגר שפר05/08/2007הי אייל
לא כתבת בן כמה אתה, מה הגובה שלך וכמה אתה שוקל.
יכול להיות שאתה במשקל תקין והגוף לא רוצה שתרד עוד במשקל אז הוא שומר על עצמו.
יכול להיות שאתה עדיין צומח לגובה ולכן למעשה ירדת במשקל אבל זה לא מתבטר בקילוגרמים כי נוספו לך סנטמיטרים שמשפיעים על המשקל.
וסיבה שלישית היא שלפעמים גם כשאוכלים תפריט בריא לפעמים אוכלים " הרבה תפריט בריא" וזה עדיין יכול למנוע ירידה במשקל.
אני אשמח אם תתן עוד נתונים בכדי לתת לך תשובה יותר מדויקת.
בכל מקרה על תתייאש ותמשיך לחיות אורח חיים בריא - זה נהדר.
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך המהירה להלן נתוני
הילה05/08/2007גובה1.67 משקל 65 וחצי אני בן 16 ואני מעונין לוהוריד לפחוט 3 קילו ואני מפתח סיבולת שרירים וכל מיני אני עוסק בפעילות גופנית לרוב..
אני מאמין אחרי מה שאמרת שאת צודקת,אבל לא הגיוני לי שאני באמת לא יורד במשקל זה לא הגיוני זה מוזר מאוד,אני שם לב שכן יש שינוי בגוף הוא יותר מעוצב אבל אני לא יורד במשקל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאייל- המשך
ד''ר הגר שפר05/08/2007הי אייל
המשקל שלך תקין לגמרי, אני לא מבינה למה אתה רוצה לרדת במשקל.
לדעתי הסיבה שאתה לא רואה הירידה היא כי אתה עושה גם עבודה של פיתוח שרירים ולא רק אירובי ולכן רוב הסיכויים ( במידה ואתה אוכל מספיק חלבון ) שאתה בונה מסת שריר שאמורה אף להעלות אותך במשקל.
אני מציעה שתפסיק להתייחס למספרים על המשקל ותתייחס רק למה שאת רואה במראה ועל הבגדים.
בעצמך אמרת שאתה רואה שיפור ושהגוף יותר מעוצב.
פשוט תמשיך ככה ותהנה מהאימונים. אל תייחס למשקל כל-כך הרבה חשיבות.
מה שחשוב הוא שאתה מרגיש טוב ועושה ספורט כטורח חיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)