איך התפריט שלי?..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך התפריט שלי?..
    ליהי
    14/03/2009

היי רציתי לדעת איך התפריט שלי ואם היא לא טובה אז את יכולה לתקן אותה? הנה היא: בוקר-קערת דגנים קורופלנס וחלב 1% ביניים-(לפעמים אני לא אוכלת)שני פרוסות לחם קל עם סקי או קוטג'. צהריים-סלט עם כפית שמן זית,שניצל אחד,חצי כוס פתיתים. בייניים-לחם עם ממרח מזולה,תה עם שני כפיות סוכר. ערב-סלט עם כפית שמן זית,שניצל תירס. ו3 ימים בשבוע אני קונה ממתק ונגמלת משתייה מתוקה ... האם תפריטי טוב?? תודה מראש לירן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך התפריט שלי?..

הוספת תגובה

• תשובה ללירן

מיכל גילאון
    15/03/2009

הי לירן,
    כל הכבוד על הגמילה משתייה מתוקה! אני ממליצה לך לעשות כמה שינויים בתפריט שלך, מכיוון שהוא לא בריא - הוא מכיל מעט מדי קלוריות ורכיבי תזונה חשובים (בת כמה את?)

ארוחת הבוקר בסדר, תקפידי לאכול את הכריך בעשר ותוסיפי פרי ו/או ירקות.
    בצהריים את יכולה להגדיל את הכמות של הפחמימות לכוס-כוס וחצי (מבושל) ורצוי לאכול דגנים מלאים כמו: אורז מלא, פסטה מחיטה מלאה, קוסקוס מלא, קטניות.
    בביניים כדאי להוסיף יוגורט או מעדן דיאט וגם פרי, ובערב חסרים לך חלבונים כמו - ביצה, טונה ומוצרי חלב.

באופן כללי, מומלץ לאכול לפחות 3 מנות של מוצרי חלב (מנה= כוס חלב, גביע יוגורט, פרוסת גבינה צהובה 9%) ולפחות 5 פירות וירקות ביום.
    בנוסף מומלץ לעשות פעילות גופנית כמו: הליכה, ריצה, אירובי וכד'.

כל טוב ובהצלחה!

מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בת 11

לירן
    17/03/2009

שכחתי לציין שאני רוכבת בקבוצה מקצועית של אופניים פעמיים בשבוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו