מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך התפריט שלי?..ליהי14/03/2009
היי רציתי לדעת איך התפריט שלי ואם היא לא טובה אז את יכולה לתקן אותה? הנה היא: בוקר-קערת דגנים קורופלנס וחלב 1% ביניים-(לפעמים אני לא אוכלת)שני פרוסות לחם קל עם סקי או קוטג'. צהריים-סלט עם כפית שמן זית,שניצל אחד,חצי כוס פתיתים. בייניים-לחם עם ממרח מזולה,תה עם שני כפיות סוכר. ערב-סלט עם כפית שמן זית,שניצל תירס. ו3 ימים בשבוע אני קונה ממתק ונגמלת משתייה מתוקה ... האם תפריטי טוב?? תודה מראש לירן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ללירן
מיכל גילאון15/03/2009הי לירן,
כל הכבוד על הגמילה משתייה מתוקה! אני ממליצה לך לעשות כמה שינויים בתפריט שלך, מכיוון שהוא לא בריא - הוא מכיל מעט מדי קלוריות ורכיבי תזונה חשובים (בת כמה את?)
ארוחת הבוקר בסדר, תקפידי לאכול את הכריך בעשר ותוסיפי פרי ו/או ירקות.
בצהריים את יכולה להגדיל את הכמות של הפחמימות לכוס-כוס וחצי (מבושל) ורצוי לאכול דגנים מלאים כמו: אורז מלא, פסטה מחיטה מלאה, קוסקוס מלא, קטניות.
בביניים כדאי להוסיף יוגורט או מעדן דיאט וגם פרי, ובערב חסרים לך חלבונים כמו - ביצה, טונה ומוצרי חלב.
באופן כללי, מומלץ לאכול לפחות 3 מנות של מוצרי חלב (מנה= כוס חלב, גביע יוגורט, פרוסת גבינה צהובה 9%) ולפחות 5 פירות וירקות ביום.
בנוסף מומלץ לעשות פעילות גופנית כמו: הליכה, ריצה, אירובי וכד'.
כל טוב ובהצלחה!
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בת 11
לירן17/03/2009שכחתי לציין שאני רוכבת בקבוצה מקצועית של אופניים פעמיים בשבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)