מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה ודחווווףאבריל :>09/08/2007
היי,
אני בת 11 מפותחת לגילי(זה לא חשוב) 1.62 ומשקל 55
רציתי לדעת איך אני יכולה לרדת במשקל?!
אני כל הזמן מנסה דיאטות וגם אני משחקת טניס 3 פעמים בשבוע ובכל אימון 270 כפיפות בטן 100 קפיצות חבל 6 ריצות מסביב למגרש
ואני פשוט לא יורדת
דרך אגב המשקל יחסית לגובה זה בסדר או שזה גבוה מידי?
אני ממש צריכה עזרה,
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לרונית
ד''ר הגר שפר09/08/2007הי רונית
המשקל שלך תקין ביחס לגובה.
אני מבינה שאת רוצה להרגיש יותר טוב עם עצמך אבל את צריכה להבין שזה שגופך משתנה קשור להפיחתך מילדה לנערה וחלק מההתפתחות גורמת להוספת שומן בשדיים בבטן התחתונה ובאזור האגן - וזה טבעי.
חשוב שתמשיכי לאכול בריא ולעשות לפחות 5 שעות של פעילות גופנית בשבוע - כלומר תוסיפי עוד שעתיים מעבר לטניס.
עם תאכלי בריא ותרבי בפעילות גופנית תשמרי על משקל תקין ותראי חטובה ובריאה.
אל תשווי את המשקל שלך למשקל של חברות שעוד לא התחילו את ההתפתחות המינית אלו שני מצבים שונים, מלבד זאת את גם מאד גבוה וגם זה משפיע מאד על המשקל.
אז תמשיכי להנות מהחיים ואל תתעסקי במספרים. תרגישי טוב עם הגוף שלך.
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)