שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ליאור
    09/08/2007

שלום, שמי ליאור, אני בת 13 וקצת, גובהי הוא 1.53 ומשקלי הוא 50 קילו.
    אני מרגישה שאני שוקלת קצת יותר מדי, אני יודעת שאני לא שמנה אבל אני מלאה. היתי רוצה לדעת כיצד אני יכולה לרדת כמה קילוגרמים במשקלי. (ואני נורא אוהבת שוקולד, זה בעיה כי אני אוכלת ביום לפחות 4 קוביות שוקולד ולפעמים יותר. זה משהו שקשה שלוט בו כי לפעמים אני פתאום נתקפת בצורך לאכול שוקולד.)
    ועוד שאלה, אני נורא לא אוהבת את רגלי הן מאוד שמנות לדעתי, היתי רוצה לדעת איזה תרגילים אפשר לעשות כדי להפחית את השומן ברגלים.
    תודה מראש. ליאור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה לליאור

שלי ראכמוט
    10/08/2007

שלום לך,

דבר ראשון את נמצאת במשקל תקין ואם את תמשיכי לגבוה את גם תרגישי עם הזמן גם יותר טוב עם גופך.
    מכיוון שאת אוהבת מתוק ושוקלד - אני מציעה לך שתחליטי על חטיף יומי אבל שיהיה יחידה אחת ארוזה.
    זה יכול להיות מעדן מילקי או חטיף מיני שוקולד (לא חבילת שוקולד) או חטיף בריאות - ואז כחלק מהחטיף היומי את יכולה לאכול הכל.
    ובקשר לשאלתך על הרגליים, את נמצאת עכשיו בגיל שבו גופך מתעגל כחלק מתהליך ההתבגרות, לכן את לא צריכה לפחד מכך שנראה לך שיש לך יותר "שומן" ברגליים.
    אחד התרגילים שאפשר לעשות :כדי לעצב את גופך את יכולה להשתמש במעין כרית קשיחה אבל עבה - לשים אותה בין הרגליים בעמידה עם ברכיים כפופות כדי לשמור על הגב ולמעוך את הכרית פנימה.
    או להרים את הרגל מעל הרגל השניה כשאת בשכיבה על הצד כ- 60 פעמים ואז להחליף צד. יש להגיע ל- 60 פעמים בהדרגתיות ולא מיד בהתחלה.
    בגילך - ולפי משקלך רצוי לא להגזים ולעשות את האימון פעמיים- שלוש בשבוע.
    בהצלחה
    שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו