שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    יובל
    11/08/2007

שלום, אני בת 14 וחצי ושוקלת 47 ק"ג האם זה בסדר?
    ועוד שאלה: הייתי רוצה להתחיל ללכת לחדר כושר.. זה עדיף מאשר סתם לעשות הליכות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה ליובל

ד''ר הגר שפר
    11/08/2007

הי יובל

אני לא יכולה להגיד לך אם משקלך תקין בלי לדעת את הגובה שלך.
    לגבי חדר הכושר, אני אישית מאד אוהבת להתאמן בחדר הכושר, בעיקר במכשיר האליפטי וגם לעשות שיעורים כמו: ספינינג, אירובי וקיקבוקסינג.
    לדעתי אימון בחדר כושר יותר מאתגר מהליכה בחוץ אבל לא כל חדרי הכושר מתאימים לגילך חלקם יקרים וזה כבר תלוי בתקציב שלך.
    מה שחשוב הוא שתעשי שעה של פעילות גופנית ביום.
    אם את אוהבת לעשות הליכות ומצליחה להתמיד בזה זה מצוין, אם את מרגישה שזה משעמם מידי ובגלל זה את מוותרת על זה אז בהחלט כדאי שתקשלי להצטרף למועדון כושר. נסי למצוא מועדון שיש בו גם שיעורי סטודיו שמתאימים לגילך, ככה יהיה לך מגוון גדול יותר של אימונים לבחור ממנו.

בהצלחה

הגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו..

יובל
    11/08/2007

הגובה שלי הוא 1.58..
    אני די אוהבת מתוקים ובגלל זה אני רוצה לעשות ספורט.. אני לא חושבת שאני שמנה אבל זה קצת מפריע לי לפעמים..
    אז אני רוצה לשאול מה עדיף לאכול ואיך אפשר להתגבר על האהבה שלי למתוקים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה 2 ליובל

ד''ר הגר שפר
    11/08/2007

הי יובל
    לא רק שאת לא בעודף אפילו ההיפך לכן לדעתי לא כדאי שתתרידי את עצמך עם עיניין המשקל.
    זה בסדר לאכול מתוקים עדיף שהם יהיו פשוטים ולא עם שומן מוקשה
    מתוקים טובים: פירות, גלידת סורבה, בר גרנולה, יוגורטים ומעדנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

יובל
    12/08/2007

ד"ר הגר- אני רוצה להגיד לך שעשית לי את היום!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה ..!!!

לילו'ש
    12/08/2007

שלום, אני צריכה עזרה ..עוד מעט חוזרים ללימודים ואני רוצה לדעת איך אני יכולה להרזות תוך שבועיים אני לא ממש שמנה אבל אני לא מתה על עצמי ככה ורציתי לדעת מה לאכול? איך? וכמה פעמים אני צריכה ספורט? אז אלו הנתונים שלי אני בגובה 1.56 שוקלת 48 גיל 15 האם זה בסדר? אבל אני ישמח לרדת עוד איזה 2 קילו מקווה שתעזרו לי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו