מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה..שחר15/08/2007
היי,
עוד מעט חוזרים לבי"ס ובמהלך החופשה אני שמרתי על עצמי ועשיתי ספורט והכל וכרגע אני נמצאת במשקל התקין לגילי ( 14) שיתחיל בי"ס אני רוצה עוד קצת להמשיך בדיאטה שהתחלתי בחופש ויש לי שאלה לגבי התפריט שאני מתכוונת להתחיל בתחילת השנה והייתי רוצה לשאול מה דעתך עליו הרכבתי 2 תפריטים ואני אכתוב לך את שניהם ותגידי לי מה דעתך.
תפריט 1:
(אני ממש אוהבת לאכול קורנפלקס עם חלב בבוקר מה שלא אכלתי בדיאטה בחופש ואני מעוניינת להוסיף כרגע)
א. בוקר לפני בי"ס- קערת דגנים( דגני FITNESS-שקדים ודבש) עם חלב.
א. בוקר בבי"ס-כריך מ 2 פרוסות לחם קל+ ממרח (לא שוקולד וכ"ו)
א. צהריים- מנת בשר כל שהי( עוף קציצות וכ"ו)+ 3 כפות תוספת.
א. ביניים- פרי+ קרטיב.
א. ערב- יוגורט 3% עם פרי (בתוכו)
תפריט 2:
א.בוקר- ביצה מקושקשת מ 2 ביצים+ 2 פרוסות לחם קל+כף גבינה או קוטג' + קפה.
בבי"ס- פרי.
צהריים- כנ"ל
ביניים- כנ"ל
ערב- כנ"ל.
אני מתכוונת לשלב גם פעילות גופנית 2-3 בשבוע.
ויש לי כמה שאלות: 1. על איזה תפריט מומלץ יותר?, 2. האם זה תפריט טוב לדיאטה?
המון תודה,
גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לגל
שלי ראכמוט23/08/2007הי, גל
שני התפריטים שהכנת הם טובים, אבל הייתי מקפידה על כריך בבי"ס ולא רק פרי , כמו כן חשוב מאוד שבימים שאת מתאמנת כן לשלב פחמימות בארות ערב אחרי האימון ולא רק יוגורט עם פרי.
חסר לי ירקות בתפריט שלך וחשוב לגוון מדי פעם בסוג האוכל , לכן אני ממליצה לא להיצמד רק לשני התפריטים ומדי פעם לגוון.
בהצלחה
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)