בת 6 שמתקשה "לשלוט" בעצמה בכל הקשור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 6 שמתקשה "לשלוט" בעצמה בכל הקשור
    א.
    12/05/2009

למתוקים. בתי פשוט חסרת מעצורים כשמדובר בשוקולד. במדורה היא לקחה לפחות 5 חתיכות עוגה וכל הזמן היה צריך ללכת אחריה כדי לעצור אותו. אתמול היא לקחה ביסקויט עם שוקולד שמצאה בגן השעשועים בתוך שקיות זבל שהשאירו כנראה לאחר פעילות במקום. הייתי מזועזעת. ברור לי שיש צורך בהתערבות איש מקצוע. האם יש מקום לפנות לדיאטנית או לפסיכולוגית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה מדלגים עלי?

א.
    19/05/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה ל :א

שרית עטיה-שמואלי
    22/05/2009

שלום
    אני מציעה לפנות לדיאטנית מומחית בתזונת ילדים לצורך הערכה:האם היא גדלה כמצופה (גובה ומשקל) ,האם התפריט שלה מתאים,האם היא אוכלת תזונה נכונה ומלאה מלבד הכמיהה הזו לשוקולד
    מה כוללת התזונה היומית שלה
    ואז כשתראו את כל התמונה ,תוכלו להחליט ביחד איך לטפל

בכול מקרה אני מציעה לא להפוך את הנושא לשדה קרב. זה אומנם מאוד קשה לנו כהורים .
    אך חשוב לזכור שקרבות כאלו במקרה הטוב זה לא מביאים את התוצאות ובדר"כ מביאים לתסכול ואכזה לשני הצדדים.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו