מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 6 שמתקשה "לשלוט" בעצמה בכל הקשורא.12/05/2009
למתוקים. בתי פשוט חסרת מעצורים כשמדובר בשוקולד. במדורה היא לקחה לפחות 5 חתיכות עוגה וכל הזמן היה צריך ללכת אחריה כדי לעצור אותו. אתמול היא לקחה ביסקויט עם שוקולד שמצאה בגן השעשועים בתוך שקיות זבל שהשאירו כנראה לאחר פעילות במקום. הייתי מזועזעת. ברור לי שיש צורך בהתערבות איש מקצוע. האם יש מקום לפנות לדיאטנית או לפסיכולוגית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה מדלגים עלי?
א.19/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ל :א
שרית עטיה-שמואלי22/05/2009שלום
אני מציעה לפנות לדיאטנית מומחית בתזונת ילדים לצורך הערכה:האם היא גדלה כמצופה (גובה ומשקל) ,האם התפריט שלה מתאים,האם היא אוכלת תזונה נכונה ומלאה מלבד הכמיהה הזו לשוקולד
מה כוללת התזונה היומית שלה
ואז כשתראו את כל התמונה ,תוכלו להחליט ביחד איך לטפל
בכול מקרה אני מציעה לא להפוך את הנושא לשדה קרב. זה אומנם מאוד קשה לנו כהורים .
אך חשוב לזכור שקרבות כאלו במקרה הטוב זה לא מביאים את התוצאות ובדר"כ מביאים לתסכול ואכזה לשני הצדדים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)