מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי הגר, זאת שוב אני.יעל כץ19/08/2007
אני בכל זאת מבקשת שתכתבי לי תפריט אם את יכולה, מכיוון שרק כך אני חושבת שאדבוק במטרה.
פעם שקלתי פחות והייתי שלמה עם המראה שלי. והיום אני לא.
ועוד משהו... באמת קצב תקין של ירידה במשקל הוא חצי קילו לחודש?
אז איך אפשר להסביר את קצב ירידתם במשקל של משתתפי התוכנית "לרדת בגדול"?
תודה מראש :]
יעל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ליעל
ד''ר הגר שפר23/08/2007היי יעל
לגבי התפריט, תכתבי לי מה את אוהבת לאכול ותתארי לי יום רגיל של אכילה ואני אעזור לך לבנות תפריט בריא ויעיל.
לגבי קצב ירידה במשקל, קצב ירידה בריא הוא חצי קילו בשבוע, כלןמר 2 קילו בחודש.
התוצאות שרואים בלרדת בגדול הן לא תוצאות רגילות כי הם לא חיים חיים רגילים בתקופת התחרות. המתמודדים עושים קרוב ל- 5 שעות של פעילות גופנית ביום, שזה פי 5 ממה שמומלץ באופן בריא. הם אוכלים מעט מאד ונמנעים לגמרי ממאכלים משמינים. למעשה חלקם אוכלים אף פחות מהתפריט המומלץ להם כדי לזכות. אני יודעת את זה ממקור ראשון כי נפגשתי אתם בשנה שעברה כי הצטלמנו איתם לתוכנית, הם צילמו אותי ואת הילדים בחוג שלי, את יכולה לראות את זה באתר שלי : www.easy-way.co.il
אז אל תקחי דוגמא משם, תמצאי את האמצע, תעשי פעילות גופנית שאת אוהבת ותאכלי בריא ומזין ואז תרגישי הכי טוב עם עצמך.
מחכה לתשובה ממך
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייי הגר :]
יעל כץ23/08/2007אז לגבי התפריט... אין לי בעיה עם שום אוכל אני אוהבת לאכול הכל...!
זה בערך מה שאני אוכלת במשך היום:
בוקר: (בזמן ביה"ס)
אקטימל
שקית עם קורנפלקס (בערך 2 כוסות)
פרי
צהריים:
מנת בשר (שניצל/ קציצות בשר/ עוף/ וכו')
מנת פחמימות (אטריו/ אורז /כו')
סלט גדול
שתי פרוסות לחם
ערב:
2 פרוסות לחם
ביצה
סלט גדול
גבינות (5% שומן)
ואוליי כל היום בסה"כ 2-3 עוגיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)