מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תפריטי(:נוי29/05/2009
היום אכלתי 60 גרם ברנפלקס 1 וחצי כוסות חלב 1% ,20 גרם פייברוואן ,תפוח בנוני/גדול, שליש כרוב בנוני, חצי קופסאת רסק עגבניות, כישוא, פטריות בערך 100 גרם, 30 גרם כרובית, 2 מלפפונים, פלפל אדום ,200 גרם ברוקלי ,עגבניה, 2 כפות קטשופ ,שניצל תירס, כפית אבקת מרק עוף, 4 פרוסות לחם קל מחיטה מלאה, ג'לי לייט20 קלוריות, 3 פרוסות פסטרמה, 2 כפות חומוס, 2 מעדנים גדולים0% ,תפוז, כמה קלוריות בערך צרכתי? והאם אכלתי בריא?
זה בערך מה שאני אוכלת כל יום מלבד שינויים קטנים,
מוסיפה לפעמים חלבון ביצה וכאלה..
מידי פעם מוסיפה בנוסף לכל גם פיתה עם שוקולד/קרפ עם שוקולד. [פעם/פעמים בשבוע גג]
לא אוכלת שטויות כלל. ולא עושה ספורט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפריט ברבי
שרית עטיה-שמואלי04/06/2009ברבי שלום
תפריטך מלא בירקות אות אוכלת שלוש מנות חלב ליום וכל הכבוד לך על כך זה חשוב מאוד
מעבר לזה
ארוחה מאוזנת משביעה ובריאה היא ארוחה שבנויה כך:
מנת חלבון (בשר/עוף /דגים/ביצים/מוצרי חלב/קטניות)
מנת פחממות ( אורז/פסטה/ ברנפלקס/לחם)
ירקות
נראה כי בתפריטך חסרים חלבונים.
כדי להתאים לך את התפריט חסרים נתונים כמו גילך ומשקלך
יום מצוין
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלתתי(:
נוי05/06/2009קודם כל שמחתי לקרוא את תשובך ולדעת שאני אוכלת די בסדר בסך הכל, אני מודעת לעניין שחסר לי חלבון זה מפני שאינני ממש אוהבת מוצרי בשר ודגים למינהם.. משתדלת לגוון מידי פעם בחזה עוף או טונה, אני צורכת מידי יום פסטרמה [3 פרוסות] הבנתי שגם זה חלבון לא? ,
חוצמזה שאני אוכלת בצהריים או שניצל תירס או שניצל של ממעוף שמכיל גם עוף [לא הרבה,] וגם תירס.. זה גם מכיל חלבון?
רציתי לדעת גם עם מספיק שאני מקבלת פחמימות מלחם קל מלא ברנפלקס ופיברוואן[זה הפחממות שאני צורכת מידי יום והכי אוהבת]כמעט ולא אוכלת פסטה ואורז וכל זה.. העם זה משנה?
אני בת 15 וחצי גובה 1.64 שוקלת 50 ממש משתדלת לשמור על משקלי לצערי אני לא רזה טבעי. חח תודה רבה ושבת שלום(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)