עזרה בדיאטה=]]

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בדיאטה=]]
    שירה
    05/06/2009

שלום קוראים לי שירה אני בת עוד מעט 15 משקלי הוא 72.3 (גובה בערך 1.64) רציתי לדעת אם תוכלו בבקשה לעזור לי בדיאטה שלי..
    יש כמה דברים שאני ממש מסתבכת בהם :א. אני ממש משתדלת לאכול אוכל בריא והכל אבל לפעמים אני מתפתה לאכול כל מיני שטויות (קוביותשוקולד חטיפים וכ'ו..) ואז אחרי שאני אוכלת אני מצטערת שאכלתי את זה מההתחלה.. ב. אני עושה פעילות ספורט יש לי חוג ספורט מיוחד לנערות שרוצות להרזות.. זה פעמיים בשבוע.. אני הולכת כל הפעמים ואני לא מרגישה שום שינוי.. אז לפעמים אני עושה עוד הליכה עם חברה..
    אולי התפריט שלי לא נכון..
    בבוקר- חצי כוס ברנפלקס עם חצי כוס חלב רגיל +חצי כפית שטו\חה של סוכר
    ארוחת 10- סנווויץ' מלחם קל עם - גבינה וזיתים/גבינה וגמבה /קוטג' /חביתה /טונה בשמן + ירקות (רוב הפעמים)
    ארוחת צהריים- שניצל /קציצות מבושלות/מטוגנות פלפל ממלוא ולתוספת אורז /פתיתים/תפו"א /קוסקוס +ירקות
    ביניים- קוביות שוקלוד/פרי /חטיף
    ערב - חביתה +גבינה +ירקות +מעדן 0%1/ טוסט +ברנפלקס+מעדן 0% / פיצה

*צריך לציין שהגוף שלי בנוי בצורה כזאת שכל השומנים שלי מצטברים מתחת למותניים ואז לא מספיק שאני נראית שמנה אז כל הבגדים נראים עליי נורא אני חיייבת להוריד את שומנים האלה הם ממש מפריעים לי..
    אני רוצה וצריכה להרזות לפחות 10+.

תודה על העזרה ויום טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בדיאטה=]]

הוספת תגובה

• תשובה לשירה

שרית עטיה-שמואלי
    07/06/2009

שירה שלום
    את מודעת למה שאת אוכלת וזה כבר התחלה טובה לשמירה על תזונה נכונה.
    אתחיל מעניין הממתקים-
    בחרי לך ממתק אחד יומי . משהו שתחליטי עליו מראש עד 150 קלוריות. הוא יהיה הפינוק היומי המותר ואכלי אותו מתי שאת זקוקה לו . הקפידי על פעם אחת ביום.
    לגבי התפריט:

.בבוקר- חצי כוס ברנפלקס עם חצי כוס חלב רגיל +חצי כפית שטו\חה של סוכר
    ארוחה טובה . נסי להחליף את החלב ביוגורט

ארוחת 10- סנווויץ' מלחם קל עם - גבינה וזיתים/גבינה וגמבה /קוטג' /חביתה /טונה בשמן + ירקות (רוב הפעמים).
    ארוחה מצויינת . כריך אחד מספיק לך ? אולי כדי לא להגיע לארוחת צהרים מורעבת תוסיפי לארוחת עשר משהו . אולי פרי

ארוחת צהריים- שניצל /קציצות מבושלות/מטוגנות פלפל ממלוא ולתוספת אורז /פתיתים/תפו"א /קוסקוס +ירקות
    נסי לסדר את ארוחת הצהרים על צלחת אחת שיהיו בה: מנת חלבון - עדיף לא מטוגנת -קציצות מבושלות ,במקום שניצל חזה עוף במחבת ,ותוספת של כוס אורז/פתיתים/פסטה
    ליד ירקות מכל הסוגים . עדיף ללא תטספת שמן, נסי לאכול ביום ירקות מחמישה צבעים.

ביניים- קוביות שוקלוד/פרי /חטיף . כאן בחרי פינוק עד 150 קלוריות

ערב - חביתה +גבינה +ירקות +מעדן 0%1/ טוסט +ברנפלקס+מעדן 0% / פיצה

השתדלי לאכול ביצה לא מטוגנת /גבינה 5% או צהובה 9% אולי טונה במים . המון ירקות

בסך הכל התפריט נראה טוב.
    הקפידי עלל שתיה עדיף מים או סודה

בהצלחה גדולה
    שרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו