חדש - פורום הרזיה טבעית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חדש - פורום הרזיה טבעית
    מערכת BeOK
    23/08/2007

נפתח [a href=http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=184 id=link]פורום הרזיה טבעית[/a], בניהול עדנה מינץ, יועצת תזונה ומקימת חוות הבריאות מצפה אלומות. אתם מוזמנים להיכנס וללמוד איך לרזות בעזרת תזונה טבעית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חדש - פורום הרזיה טבעית

הוספת תגובה

• שינוי תזונתי משמעותי בהריון

טליה
    16/02/2009

שלום אני בשבוע 30 להריוני השלישי. התחלתי להרגיש חוסר אנרגיה ועייפות. זה לא אמור לאיין את השלב הזה של ההריון. פתאום באה לי ההרגשה שזה בגלל תזונה לא מספיק טובה. אני כן אוכלת הרבה ירקות, פירות טריים, מאוזנת בין פחמימות חלבונים וכו. אבל חוטאת בקפה וב"שטויות" - קמח לבן בעוגות וכל מיני. נפל לידי הספר האוכל עושה את האדם. ויש לי הרגשה טובה לגבי השינוי התזונתי המוצע שם או לפחות חלקו. לא לאכול פירות אחרי אוכל, לא לשתות תוך ארוחה גדולה. לגוון מאוד את המזון, להרבות במזון לא מבושל וכו. יש בספר עוד צעדים שנראיפ לי כרגע דרסטים כמו ניקוי רעלים וכאלה. השאלה היא האם בהריון זה בסדר לשנות הרגלי תזונה באופן משמעותי. אשמח לתגובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונה בהריון

מיכל גילאון
    19/02/2009

שלום טליה,
    נראה לי שהגעת לפורום הלא נכון..... אבל בכל זאת -
    ההריון הוא תקופה מצויינת לרכישת הרגלי אכילה בריאים יותר. זוהי תקופה בה לנשים רבות יש מוטיבציה גדולה לדאוג לתזונה בריאה עבורן ועבור העוברים שלהן.
    אין צורך בשינויים דרסטיים שיכבידו עלייך או בצעדים חסרי ביסוס מדעי (כמו ניקוי רעלים).
    את יכולה להוסיף מזונות בריאים לתפריט כמו טחינה, אבוקדו, אגוזים, שקדים, דגנים מלאים (לחם שיפון, אורז מלא, קינואה), קטניות, להמשיך לאכול ירקות ופירות ומוצרי חלב ומנגד, להפחית את כמויות "השטויות". כשמתחשק לך מתוק נסי לאכול פירות יבשים או יוגורט עם פרי במקום עוגיות וכד'.

בהצלחה!

מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו