אהלן הגר,שרית :)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אהלן הגר,שרית :)
    לירון
    07/07/2009

אהלן הגר ושרית.ראשית אני רוצה לציין שאני מאוד מעריך את עזרתכם ותרומתכם.אני מעוניין לשאול מס' שאלות ברשתוכם.

אז קודם אהלן,שמי לירון,אני בן 14.10,גובהי נישא ל158 ס"מ ומשקלי סביב 45.
    בשנה הזו העלתי כ12 ק"ג מגופי,וראיתי שינוי מדהים גם בגובה,בספטמבר 08 גובהי היה 148 ומשקל 34 ק"ג.
    אני מתאמן בחדר כושר מאז ספטמבר,ואני בתקופת מאסה,כלומר תקופה שאני מעלה בה את מסת שריריי ואת מאסת גופי[הכוונה רקמת שומן ורקמת שריר].יש לי מספר שאלות.
    השאלה הראשונה,אני בקרוב מזמין קריאטין מחו"ל,ואני מעונין להשתמש בוא,זה מוצר מדהים שעוזר לעלות במאסת השריר וכוח,ועוזר בספיגת החלבון אל תאי השריר ועוד,האם את רואה איזה שהוא סיבה שאני לא ישתמש במוצר?אני מתכוון האם זה יפריע לי בצורה כל שהיא לגדילה,או השמנה? וכו'??.
    השאלה השניה,האם את רואה בכך בעיה שאני בתקופת מאסה ואני בתהליך השמנה?
    השאלה השלישית,עדיין לא הבנתי למה התפריט שלי למאסה אמור לא להכיל דברים עם שומן רווי כמו המבורגר או שניצל,ולמה אני צריך להתנזר משקולודים?האם זה אמור להפריע לגדילת מאסת השריר בצורה כל שהיא?
    השאלה הרביעית,אני צורך ביום כ2500 קלוריות ועדיין אני לא משמין הרבה,אני עולה 0.5 ק"ג בחודש.הrmr שלי הוא 1620[bmr*1.2]ועם אני מוסיף את אימון המשקולות זה עוד כ100 קלוריות ככה שאני יוצר תחזוקה של 780[2500-1720]אני יודע שזה לא מדויק,אבל אני אמור לעלות 3 ק"ג בחודש כי הגוף צריך כ7700 קלוריות לעלות ק"ג ואני עדיין לא מבין למה אני לא עולה,
    השאלה החמישית ,אני מתאמן מאוד מסיבי בחדר כושר,אני מתאמן כבד,אני אוהב לתת את כולי באימונים,רק כך אני מרגיש את הגירוי הנכון לשרירים שלי,אני האומנם עובד בנפח נמוך,כלומר התוכנית שלי בנפח נמוך,אבל העצימות גבוה,האם זה איך שהוא קשור לכל העניין?
    השאלה השישית,במה תועיל שחיה אחרי אימון?האם אני יכול להגיע לאימון יתר אחרי שחייה אחרי אימון לדעתך?

קודם כל מצתער על החפירה,אבל עם יש שאלה כל שהיא שאת לא יכולה לענות עליה אז זה בסדר,אבל לפחות תעני על מה שאת יכולה.
    ובאמת תודה,מימני לירון.ועוד פריט קטן..גיל העצמות שלי הוא13.08 עם זה קשור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אהלן הגר,שרית :)

הוספת תגובה

• לירון שלום

שרית עטיה-שמואלי
    15/07/2009

אני רואהשאתה ממש רציני בענין.
    אני מציעה לפנות לדיאטנית ספורט להרכבת תפריט
    לגבי התוסף
    אני לא בעד ובטח שאין פיקוח של איש מקצוע
    אתה עוד צעיר וגופך צריך עוד לגדול ולהתפתח לא הייתי מוסיפה שום תוסף שיעילותו אינה מוכחת
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך שרית.

לירון
    16/07/2009

שרית,אני מודה לך על התגובה,בכל מקרה,הינני רוצה לשאול עוד שאלה.
    עם אני לוקח אחרי אימון 4-5 תמרים קטנים איתי ישר למכון ואני בא הביתה אחרי שעה וחצי בערך ואוכל טונה או מקור חלבון,זה בסדר?
    התמרים זה בגלל שזה פחמימה בעלת אינדקס גליקימי גבוה,לעלות את רמות הגליקוגן בגוף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו