מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביתי בת ה6.5קרן14/07/2009
שלום רב,
יש לי ילדה בת 6.5 ואני חוששת מאוד לעתידה מבחינת המשקל. אשמח לקבל את חוות דעתך והמלצתך.
ביתי עסוקה מרבית שעות היום באוכל!! זה בא לידי ביטוי בכך שאם יוצאים לטייל היא שואלת האם לקחנו כריכים "לדרך"- גם אפ מדובר בטיולון לגן השעשועים.
כאשר יצאה ביום הראשון לקייטנה היא שאלה מה תעשה אם תהיה רעבה.
ובבית, גם לאחר ארוחה בריאה ומזינה היא מבקשת חטיף.
בנוסף, מספר פעמים ראיתי אותה אוכלת בהחבא(!) עוגיות שהיו על השולחן. וכשאנחנו יוצאים לקניון למטרה אחת היא מצפה שזו תלווה באכילה בחוץ, או שאומרת כל הזמן "אני רעבה, אני רעבה" גם אם אכלה שעה קודם.
חשוב לי לציין שבבית אנחנו מקפידים מאוד על עניין הדוגמה האישית: סלט בכל ארוחה,לא אוכלים שאריות, לא אוכלים בהחבא, אוכל בריא ומזין ומחזיקים בבית כמות מידתית של ממתקים ממש לא בהגזמה.
יתכן שהערתי לה מספר פעמים שעלולה לכאוב לה הבטן כשהיא אוכלת כמויות לא סבירות אך לא פעלתי מעבר להערות המאוד עדינות הללו.
הצילו!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן
שרית עטיה-שמואלי15/07/2009כל הכבוד על הסבלנות.
יש קבוצות להרגלי אכילה נכונים לילדים כבר מגיל זה
הייתי מצעיה לרשום אותה לאחת מהן
הקפידי שזו תהיה קבוצה של ידלים עם דיאטנית מתמחה בילדים
בשניידר יש קבוצות טובות המשלבות הרגלי אכילה עם ספורט
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)