מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה את מציעה..לירון27/08/2007
מה את מציעה לעשות משו שאפשר לעשות בבית?
אני עושה קפיצות בחבל כמו שאמרתי לך..
100 כפיפות בטן
50 פעמים הרמת משקולות..
מה עוד אפשר לעשות בבית ולא עם מכשיירים? כדי שאני יוכל לרדת חצי קילו עד קילו בשבוע!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ללירון- פעילות גופנית לנערות
ד''ר הגר שפר28/08/2007הי לירון
את צריכה לעשות פעילות אירובית ארוכה לפחות 40 דקות עדיף אפילו שעה. קפיצות בחבל זהב מעולה אבל קשה לעשות אימון ארוך.
את יכולה לשים מוסיקה ולרקוד חצי שעה, ממש להשתולל ולקפוץ הרבה, את עכולה לעלות ולרדת במדרגות חצי שעה. אבל הפתרון היותר מוצלח הוא לקחת אייפוד ולצאת להליכה של שעה או לנסיעה ברולר בליידס, את יכולה גם לקבוע עם חברה ולעשות הליכות ביחד.
את יכולה לבדוק גם אפשרות לעשות מנוי לחדר כושר. לי יש קבוצות גם לנערות בעל מיני מקומות: תל-ברוך, צהלה, פיזיקל ברמת השרון, כפר סבא ובגבעתיים. חלק מהקבוצות מתחילות בשבוע הבא.
את מוזמנת להצטרף כי שם עושים המון פעילות אירובית: חדר כושר, ספינינג, שיעורי אירובי, מדרגה וכו'...
אם את רוצה תתקשרי וימסרו לך את הימים והשעות של כל מקום. או שתכתבי לי מה קרוב אליך ואני אתאים לך את הקבוצה והשעות.
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)