מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני רוצה לדעת כמה אני צריך לשקול ורמי27/08/2007
אני בן 13 ו3 חודשים, הגובה שלי הוא מטר 73.
ואני שוקל בסביבות ה 80.
אמרו לי שאני לא צריך להוריד הרבה- מקסימום 8 קילו ואפילו פחות.
כמה אני צריך לשקול ואיך אני עושה את זה?
אני באמת משתדל שלא לאכול הרבה,ו אבל בכל זאת, אני רעב אחרי שעה מארוחה.
אז אני מנסה לאכול משהו קטן וזה לא מספיק ואני מתאפק....
מה אני עושה כדי להרזות באמת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לרמי
שלי ראכמוט28/08/2007שלום, רמי
לפי הנתונים שרשמת , אתה גבוה יחסית לגילך וכנראה שלכן אתה גם שוקל יותר. אתה עדיין בגיל שבו יש לך פוטנציאל לגבוה עוד לכן לא הייתי מציעה לך לעשות דיאטה שבה תפחית משמעותית את מה שאתה אוכל.
אני מציעה שתדאג לאכול 3 ארוחות עיקריות ביום ו2-3 א. ביניים קטנות (כדי שלא תהיה רעב),
תימנע ממזונות מטוגנים ושמנים מאוד- ותעדיף צורת בישול של אפיה או צליה או אוכל מבושל .
תחליט על חטיף קטן ביום שתאפשר לעצמך וכמובן - תעשה באופן מסודר וקבוע פעילות גופנית , זה יכול להיות חוג או הליכה או שחייה או כל דבר שתבחר.
הרעיון הוא שתנסה להוריד את הדברים האקסטרה שהוספת - למשל , אם היית רגיל לאכול במבה גדולה כל יום וארטיק עתיר קלוריות- בנוסף לארוחות העקריות שלך תחליף אותם לבמבה קטנה ולארטיק קרח מדי פעם.
כדי לנסות את בעית הרעב אחרי הארוחה, תנסה לשתות מים לפני הארוחה ובסוף הארוחה ותחכה.
אם אתה עדיין מרגיש רעב- אולי תנסה לאכול פחות בארוחה העיקרית בידיעה ששעה אחרי הארוחה אתה שוב תיקח משהו וככה בסה"כ אכלת את הכמות שרצית.
בהצלחה
אשמח אם תעדכן אותי איך הולך
שלי,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רמי28/08/2007תודה רבה!
אני אשתדל לעבוד איך שאת הצעת וגם אעדכן...
תודה רבה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)