אני רוצה לדעת כמה אני צריך לשקול ו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני רוצה לדעת כמה אני צריך לשקול ו
    רמי
    27/08/2007

אני בן 13 ו3 חודשים, הגובה שלי הוא מטר 73.
    ואני שוקל בסביבות ה 80.
    אמרו לי שאני לא צריך להוריד הרבה- מקסימום 8 קילו ואפילו פחות.
    כמה אני צריך לשקול ואיך אני עושה את זה?
    אני באמת משתדל שלא לאכול הרבה,ו אבל בכל זאת, אני רעב אחרי שעה מארוחה.
    אז אני מנסה לאכול משהו קטן וזה לא מספיק ואני מתאפק....
    מה אני עושה כדי להרזות באמת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לרמי

שלי ראכמוט
    28/08/2007

שלום, רמי

לפי הנתונים שרשמת , אתה גבוה יחסית לגילך וכנראה שלכן אתה גם שוקל יותר. אתה עדיין בגיל שבו יש לך פוטנציאל לגבוה עוד לכן לא הייתי מציעה לך לעשות דיאטה שבה תפחית משמעותית את מה שאתה אוכל.
    אני מציעה שתדאג לאכול 3 ארוחות עיקריות ביום ו2-3 א. ביניים קטנות (כדי שלא תהיה רעב),
    תימנע ממזונות מטוגנים ושמנים מאוד- ותעדיף צורת בישול של אפיה או צליה או אוכל מבושל .
    תחליט על חטיף קטן ביום שתאפשר לעצמך וכמובן - תעשה באופן מסודר וקבוע פעילות גופנית , זה יכול להיות חוג או הליכה או שחייה או כל דבר שתבחר.
    הרעיון הוא שתנסה להוריד את הדברים האקסטרה שהוספת - למשל , אם היית רגיל לאכול במבה גדולה כל יום וארטיק עתיר קלוריות- בנוסף לארוחות העקריות שלך תחליף אותם לבמבה קטנה ולארטיק קרח מדי פעם.
    כדי לנסות את בעית הרעב אחרי הארוחה, תנסה לשתות מים לפני הארוחה ובסוף הארוחה ותחכה.
    אם אתה עדיין מרגיש רעב- אולי תנסה לאכול פחות בארוחה העיקרית בידיעה ששעה אחרי הארוחה אתה שוב תיקח משהו וככה בסה"כ אכלת את הכמות שרצית.

בהצלחה
    אשמח אם תעדכן אותי איך הולך
    שלי,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

רמי
    28/08/2007

תודה רבה!
    אני אשתדל לעבוד איך שאת הצעת וגם אעדכן...
    תודה רבה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו