לשלי או להגר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשלי או להגר
    הדס
    29/08/2007

נתונים:
    אני בת 14 הגובה שלי 1.65 והמשקל הוא 52 אני רוצה להרשם לחדר כושר עם חברה שלי השאלה שלי שאם אני ירצה להפסיק האם זה ישפיע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לשלי או להגר

הוספת תגובה

• היי

דני
    29/08/2007

אני גם התחלתי ליפני חודש להתאמן אני בן 15 וחצי!
    את רזה מה את צריכה חדר כושר??
    בכל אופן זה מתאים לפורום כושר גופני!
    הצלחה שיהיה בכל!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשוב לאלמונית

שלי ראכמוט
    29/08/2007

הי,

אני מניחה שאת חוששת שאם תתאמני ואז תפסיקי - את תעלי במשקל, אז אם זו שאלתך אני חושבת שאפשר לעשות פעילות גופנית בכל מיני דרכים ולא רק חדר כושר - אם תחליטי באיזשהו שלב להפסיק עם החדר כושר, אני ממליצה לך למצוא דרך אחרת לעשות פעילות גופנית אם זה חוג או שחייה או אופניים או הליכה , בלי קשר למשקלך- כדי להרגיש יותר טוב עם עצמך ולשמור על הבריאות.
    אם עושים ספורט ומפסיקים , את לא אמורה לעלות במשקל אלא אם את אוכלת הרבה יותר ממה שאת רגילה וגם הפסקת לעשות פעילות.

בהצלחה
    שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

הדס
    29/08/2007

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו