מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שללי ,רונני29/08/2007
זאאת שווב אנני ,
לממרות שאני ללא צרייכה דייאטה ,
ייש לי ככרס קטטנה ואנני רוווצה ללהווריד אוותה -
וואני עווסקת בפפעילוות , אני הוולכת להליככה של שעעה בעררך כלל יום ,
הבעעייה הייא שש אנני מננסה ללאכול ברייא וולהתאפפק לא לאכוול חטיפים ושקווקלדיםם
אבבללל אני לא מצליחחחה !
מהה אני צרייכה לעששוות ?
ורצציתי גםם לשאאול אם תוכללי להביא לי תפפריט מסוודר וובריא ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לרונני
שלי ראכמוט03/09/2007הי,
אני לא חושבת שאת צריכה להתאפק ולא לאכול חטיפים וממתקים ושוקלדים, אלא לא כדאי לאכול הרבה מדי- בלי שליטה.
גם כי הם לא בריאים וגם אם את אוכלת את הממתקים, הם בדרך כלל באים על חשבון מאכלים מזינים יותר שיכלת לאכול.
לכן אני מציעה לך לנסות להכניס את הממתקים בכמות קטנה כאחת מארוחות הביניים, למשל : חטיף בריאות או חטיף מיני- שוקלד קטן או במבה קטנה או 2 עוגיות קטנות בא. הביניים או ארטיק קרח.
אני מציעה שתנסי במקום תפריט לשמור על מספר הנחיות:
חשוב שתאכלי 3 ארוחות עיקריות ביום ו2-3 ארוחות ביניים .
לנסות לשלב ירקות בכל ארוחה
לא לשתות שתייה מתוקה
לשתות הרבה מים
להקפיד על פעילות גופנית (שאת עושה)
להחליט על חטיף קטן אחד ביום (לפי מה שרשמת לך)
לאכול 2- 3 פירות ביום
להימנע מאוכל מטוגן
פעם בשבוע לאכול משהו חריג כצ'ופר
בהצלחה
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייש לי שתי שאלוות נווספוות
רונני05/09/2007התחחלתתי לעעשות איירוובי של שעה כל יוום וגם הלליכה שעעה זהה יותתר מדיי לגיילי ?
ואפפשר לשתוות דייט קוולה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לרונני
שלי ראכמוט06/09/2007הי,
אני שמחה שאת ממשיכה עם הפעילות הגופנית אבל אני חושבת שגם לא כדאי להעמיס מדי על הגוף, לכן אני מציעה שאת הארובי תעשי 3 פעמים בשבוע ולא יותר- כדי לאפשר לגוף גם לנוח בין הפעילויות.
עדיף לשתות מים , כי למים יש הרבה תועלות בריאותיות, למשל הם מנקים את הכליות ואת הגוף, משביעים וללא קלוריות.
אפשר לשתות גם דיאט קולה, אבל לא להגזים, כי בדרך כלל כשמתחילים לשתות הרבה דיאט קולה זה גם בא על חשבון המים.
בהצלחה
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)