פעילות לילדים בחופש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעילות לילדים בחופש
    נועה
    07/08/2009

שלום לכולם
    יש לי ילדה בת 5 וילד בן 8, שניהם עם נטיה להשמנה ואני משתדלת לעודד אותם לאכול אוכל בריא ובמשך השנה גם שולחת אותם לחוגי ספורט למינהם. הבעיה היא שכעת בזמן החופש הם נמצאים המון בבית- משחקים במחשב רואים טלוויזיה והגדול אפילו קורא ספרים. ובנוסף אוכלים מלא שטויות. בקיצור, הנטיה להשמנה באה לידי ביטוי היטב בקיץ הזה.
    רציתי לדעתי האם למישהו יש רעיון לגבי פעילות/אטרקציה שאני יכולה לקחת אליה את הילדים, שתכלול פעילות אקטיבית יחסית?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעילות לילדים בחופש

הוספת תגובה

• שחייה שחייה ושחייה

אתי
    08/08/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לשחייה

נועה
    09/08/2009

חשבתי לקחת אותם לכנרת / ים המלח או משהו דומה. נוטה יותר לכיוון הכנרת. אני לא יודעת עד כמה אפשר ממש לשחות שם באופן ספורטיבי אבל אפשר לנסות... אשמח לקבל רעיונות לדברים נוספים שאפשר לעשות באיזור וכוללים פעילות אקטיבית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו