דיאטה לילד בן 8

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה לילד בן 8
    דינה, ירושלים
    08/09/2009

צהרים טובים,
    בני הבכור סובל מקילוגרמים עודפים ובמיוחד מהרגלי תזונה לא נכונים. קשה לי להאמין שהדבר נובע מגנים מאחר ואני ובעלי לא סובלים כלל ממשקל יתר. מאחר ובני לא "שמן" אלא רק בעל מס' קילוגרמים מעל הנורמה, רציתי לפתור את הדבר ללא התערבות רופא.
    בעלי ואני חוזרים רק אחהצ מדי יום ולכן רוב "אבות המזון" להם הילד זוכה הם בעיקר סנדוויצ'ים סנדוויצ'ים ועוד סנדוויצ'ים...אנחנו מנסים להילחם בדבר אבל גיסי טען כי יש דיאטה (של אולגה רז) לפיה אפשר לאכול לחם ולעשות דיאטה מתונה,כלומר להשיל את השומנים לאט אך עם זאת לאכול לחם...
    מהכרותכם עם הדיאטה האם הדבר אפשרי?? אין שום דיאטה אחרת שהוא יהיה מסוגל לעשות.
    עזרה בבקשה!
    בתודה,
    דינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה לילד בן 8

הוספת תגובה

• דינה

שרית עטיה-שמואלי
    14/09/2009

דינה שלום
    דיאטה המיועדת למבוגרים אפילו שתהיה המולצחת ביותר בדר"כ לא מתאימה לילדים. ולא מספקת את צרכי הגדילה שלהם.
    אני מציעה לך לפנות ליעוץ של דיאטנית דרך הקופה אפילו חד פעמי .דיאטנית מומחית לתזונת ילדים.
    היא תעזור לך לבנות תפריט מתאים לבנך ותדריך אותך
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו