מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוף אני שמנה מה עושים?שונאת את עצמי09/09/2007
אני בת 14 שוקלת 59 והמטר שלי 1.48
אני ממש שמנה יש לי בטן רופפת , והרגליים שלי ממש שמנות וגם הידיים הכל מידלדל
איזה ספורט אני יכולה לעשות?
הליכה של שעה כל פעם 3 פעמים בשבוע זה עוזר?
מה אני יכולה לעשות בשביל להרזות?
אני לא יכולה לעמוד בתפריט שיש לי תפריט תמיד אני אוכלת יותר..
מה שאני עכשיו אוכלת זה ככה
בבוקר בבית ספר
2 לחמניות עם ממרח
בצהריים
שניצל טבעול 1 ואורז וירקות עם הרבה מלח.
אחרי זה מעדן שוקולד 3% שומן(זה משמין?)?
ו..נשנושים
לפעמים חטיף ולפעמים ארטיק או בייגלה או לחמית פרכיות
ובערב לפעמים עוד שניצל ולפעמים אורז עם עדשים..
אוף מה לשנות?
בבקשה לא משהו רציני כי אני לא נראה לי יעמוד בזה..
תעזרו לי בבקשה תשובה ארוכה ומובנת.
אני חייבת עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
שלי ראכמוט11/09/2007שלום,
לפי מה שרשמת את אוכלת מסודר ומקפידה מאוד, לכן אני מציעה לך לשמור על התפריט שרשמת - אבל במקום לאכול לחמניה בבית ספר אולי לעבור ללחמניה קלה או 2 פרוסות לחם, לדאוג למרוח שכבה דקה של הממרח ולהוסיף הרבה ירקות כדי שישביע אותך
לשתות רק מים או דיאט.
ובערב במקום אוכל מבושל שוב - לאכול 1-2 פרוסות לחם + ממרח \ביצה\טונה + סלט ירקות גדול
ולהקפיד על הליכה. שלוש פעמים בשבוע זה מצוין.
ואם את רוצה לעצב את גופך אני מציעה שתירשמי לחוג או תשימי תרגילים בבית (את יכולה גם לקנות קלטת וידאו ולהעזר בה לעשות תרגילים9.
בהצלחה
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שמנה .!
אנונימי24/06/2011טוב אני בת 15 ואני 1.60 ואני שוקלת 57 ואני שמנה מה עושים ? יש לי רגליים שמנות , מותניים ואני בדיכאון !! בבקשה תעזרו לי :( :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימי
מיכל מסר בן שלום27/06/2011אם נתחשב בנתונים היבשים שרשמת אינך שמנה, מבחינה קלינית את נמצאת באחוזון 75 של יחס המשקל לגובה.
.. ובנימה יותר אופטית, אילו היית בת 20 היית נחשבת לרזה אפילו רזה מאוד, כך שכל שעליך לעשות הוא לתת לזמן לעשות את שלו
במידה ואינך מרוצה מגופך אני ממליצה בחום להתחיל תוכנית פעילות גופנית המשלבת פעילות אירובית כגון הליכה, ריצה או רכיבה על אופניים, ואימוני בטן.
מכיוון שאל רשמת האם קיבלת כבר את המחזור החודשי או לא, קשה לי לדעת האם יש לך עוד פוטנציאל לגבוה.
כמו כן תמיד אפשר להגיע לדיאטנית ולקבל תוכנית מותאמת אישית לך ולסדר יומך
בהצלחה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)