חלב לבת כמעט שנתיים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלב לבת כמעט שנתיים.
    מרב
    19/09/2007

הקטנה בת שנה ותשע אוכלת היטב, שותה שלוש פעמים ביום תחליף חלב (150 מ"ל כל פעם, לפעמים מעט יותר)
    בזמן האחרון מבקשת בתוקף להחליף את מנת התמ"ל בבוקר ובצהריים בחלב מלא (אורגני)
    האם יש בכך בעייה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חלב לבת כמעט שנתיים.

הוספת תגובה

• האם השאלה לא ראויה לתגובה כלשהי?

מרב
    24/09/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה למרב

שלי ראכמוט
    25/09/2007

שלום,

אם תוכלי לפרט ולהסביר את שאלתך , האם הילדה דורשת? או שאת מעוניינת להחליף את התמ"ל לחלב אורגני?

שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חלב

מרב
    25/09/2007

הילדה נגשת למקרר צועקת חלב ולא נרגעת עש לא מקבלת בבקבוק או בכוס גמילה (עם פטמת גומי)
    אני פשוט לא יודעת אם חלב בגילה זה בריא (יוצא כ300 מ"ל) ביום.
    והאם בכלל תמ"ל בגיל הזה חשוב? (שותה כ150) לפני השינה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה למרב

שלי ראכמוט
    27/09/2007

שלום,

דבר ראשון בגיל זה הילדה כבר יכולה לשתות חלב, אם היא תראה איזשהם סימנים של אלרגיה לחלב (רגישות ללקטוז- סוכר החלב), אז כדאי להימנע מחלב וגם אם ישנה איזשהי רגישות לפעמים היא חולפת אחרי גיל 5.
    בגיל הזה הילדה כבר אמורה לאכול ממגוון המזונות,ו תמ"ל יכול להוות תוספת, אם היא גדלה בקצב מתאים לגילה והיא לא מעוניינת בתמ"ל והיא מקבלת אבות מזון נוספים כמו בשר/עוף, ירקות, פירות, פחמימות ושומנים וחלבונים ועוד... אין שום בעיה שהיא לא תקבל תמ"ל - והיא תשתה חלב.
    החלב הוא לא תחליף לתמ"ל- אבל היא מקבלת משאר המזונות לאורך היום את כל אבות המזון הנחוצים לה לגדילה.

אשמח אם תעדכני אותי בהמשך
    בהצלחה
    שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו