זקוקה לעזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעזרה
    קוראל
    21/09/2007

שלום
    שמי קוראל ואני בת 14, אני שוקל 68 קילו, וגובהי 1.65
    אני מעוניינת לרדת במשקל, אומנם ניסיתי מספר פעמים רזיתי כמה קילוגרמים והעלתי אותם בחזרה, נרשמתי לחדר כושר לחודש אחד והפסקתי, הבעיה העיקרית היא שמלעשה אני לא מצליחה להחזיק מעמד בדיאטה וכעבור שבוע נשברת..
    אשמח לקבל כמה טיפים איך למנוע את זה איזו פעילות ספורטיבית מועדפת, כמה קילוגרמים עליי להשיל ממשקלי,והאם אוכל לקבל תפריט מה עליי לאכול?..

בתודה מראש
    קוראל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעזרה

הוספת תגובה

• תשובה לקוראל

ד''ר הגר שפר
    24/09/2007

הי קוראל
    ה- BMI שלך מעט גבוה. כדאי שתרדי כ- 5 קילו ואז תהיה בטווח המשקל המתאים לגילך.
    לדעתי מה שחסר לך זאת המסגרת, אולי תנסי להרשם לקבוצה עם ילדים בגילך בה תלמדי מה לאכול ותעשי גם פעילות גופנית. אולי בחדר הכושר שלך יש משהו כזה. את יכולה לבדוק גם באינטרנט מה יש באיזור המגורים שלך.
    את יכולה גם ללכת לדיאטנית שמטפלת בילדים ונוער שתרכיב לך תפריט ותפגשי איתה כל שבועיים והיא תחזיק אותך במסגרת ותעזור לך לא להישבר.
    תשתדלי לעשות פעילות גופנית שאת אוהבת: הליכה עם חברה טובה, נסיעה על אופניים, ריקוד בבית עם מוסיקה שאת אוהבת.
    לגבי התפריט, תרשמי לי מה את אוהבת לאכול ומה את אוכלת כיום ואני ארכיב לך בשמחה תפריט.

בהצלחה

הגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו