עזרההה דחוףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרההה דחוףף
    דניאל
    04/10/2007

שלום אני בת עוד מעט 15 ואני בגובה 170 שוקלת 59.5 פעם שקלתי 55 והשמנתי וכולם עכשיו אומרים שאני שמנה אני עושה כל יום ספורט אני מתאמנת באתלטיקה קלה ויש לי תחת גדול יחסית לגוף האם אני שמנה ואם כן מה אני צריכה לעשות.??.(כי המאמן שלי אומר שאני שמנה ושיש לי שומנים בשביל מישהי שעושה ספורט )ואיך אני מקטינה תתחת?

בבקשה תיתני לי תפריט לדיאטה בשבילי!!

תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרההה דחוףף

הוספת תגובה

• תשובה לדניאל

שלי ראכמוט
    04/10/2007

הי,

דבר ראשון את לא שמנה - את נמצאת בטווח הרצוי לבנות בגילך ויש לקחת בחשבון שאת גבוהה יחסית לבנות בגילך, לכן אל תחשבי שאת שמנה.
    אני מבינה שמכיוון שאת מתעמלת בספורט שבו הגוף מאוד חשוב, שמים לב לכך שהעלת במשקל.
    בקשר לאזור התחת - האזורים בגוף שבו מצטבר השומן הם מאוד אידוודאליים, לכן לבת אחת השומן מצטבר יותר באזור התחת , לשנייה בירכים ולשלישית באזור הבטן, לכן את לא צריכה כ"כ להקשות עם עצמך.
    ויש לקחת בחשבון שעם ההתבגרות, הגוף מתעגל ולכן - לא תמיד אפשר להחזיר את הגלגל לאחור - כפי שהיה.
    את יכולה לעשות תרגילים לאזור התחת- למשל לשכב על מזרון - עם רגליים פסוקות וכל פעם להעלות את התחת לאוויר - עד בערך קו ישר עם הגב, לכווץ מספר שניות ולהוריד. לחזור על התרגיל מספר פעמים וכל פעם להעלות יותר את התדירות.
    תרגיל נוסף-הוא לעמוד זקוף, לכופף את אחת הרגלים ל90 מעלות ולהניף אותה לאחור בצורה איטית תוך כדי כיווץ הישבן ולהחזירה לקדימה. להתחיל למשל עם 20 פעמים בכל רגל ואז להעלות את כמות הפעמים.
    בקשר לתפריט- אני אשמח אם תרשמי מה את אוכלת עכשיו, או מה הסיבה שהעלית במשקל- אם אכלת משהו חריג .כדי שאני אוכל להכין לך תפריט יותר מתאים.

בהצלחה
    שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו