צריך את עזרתך תודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך את עזרתך תודה
    נאור
    05/10/2007

שלום אני נאור אני בן 14 עוד כחודש משקלי הוא בין 41.5-43 אני עושה הרבה ספורט ואני לא מתייאש אני מרים משקולות 4 KG רוצה לעבור ל-6KG אני חושב שאני שרירי יחסית ואני לא שמן (יש לי אפילו ריבועים הבטן) אבל אני עדין חושב שיש לי שומן והייתי רוצה יותר להבליט , הגובה שלי הוא 1.50 אני נמוך לא יודע למה כי הורי בממוצע אני מאוד מתחשב בעניין אוכל חשוב לי לאכול רק דברים טובים ובלי הרבה שומן.
    פעם הייתי אוכל הרבה שוקולדים אבל הפסקתי לפני כ- חצי שנה התחלתי להתאמן מסיבי יותר וראיתי שינוי אני עושה תמיד פעילות ספורט אני אף פעם לא הייתי שמן אימי לפעמים חוזרת עייפה מעבודה אז היא מכינה ציפס או דברים אחרים מטוגנים לפעמים (בשישי ובשבת קצת יותר כי אימי מנקה את הבית אז היא נחה).
    רציתי שתעשי לי תפריט יומי אימי כל יום מכינה לארוחה צוהרים פחמימות ומשהו בשרי אבל לפעמים היא מכינה אוכל לא בריא אני אומר לה שזה לא טוב ולפעמים כדי לא להרגיז אני אוכל אני בחוג קראטה (כבר 9 שנים) השנה אני יהיה חגורה שחורה ...
    יש שני אימונים אני יודע לפני אימון צריך לצרוך פחמימות ואחריו חלבונים אימון אחד זה אחר"צ ואימון השני הוא שעה וחצי הוא בבוקר איך אני יכול לאכול פחיממות בבוקר ולחזור ולאכול חלבונים
    אני רוצה גם לדעת איך אני יכול לפתח יותר את שרירי היד למשל כאילו שיהיה טיפ טיפה יותר מנופח.
    אני רוצה להצטרף לחדר כושר אבל אין בסיבתי יש רק את השייפ אבל הוא 15 נסיעה חשבתי אולי אני חברים שלי נוכל לסוע במונית אבל אני צריך כאילו להיות תלוי בחברים שלי .
    בבית יש לי כמה מתקנים..
    אני עושה תרגילי בטן וחזה זרועות ורגליים בתרגילי הבטן אני עושה כפיפות בלי מכשיר וגם ברגליים
    תודה אני מקווה שלא נרדמת על המחשב ותודה זה יעזור לי מאוד.

תודה רבה .
    כדי לרכז לך את השאלות רציתי לדעת:
    שמשקלי בסדר...
    אם את יודעת למה אני לא כל כך גובה אני גובה אבל אין לי זמן לחכות.
    לעשות לי תפריט יומי ואיך אני יכול לפתח(לנפח)* את שרירי הזרוע יותר בקלות..
    ולהוריד עוד שומן.
    משאר הגוף כי אני לא כחוש...

תודה מראש נאור......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריך את עזרתך תודה

הוספת תגובה

• תשובה לנאור

ד''ר הגר שפר
    05/10/2007

הי נאור
    זה מקסים לראות נער בגילך כל כך מודע לתזונה, ספורט ובריאות.
    1. המשקל שלך נמוך יחסית ואני חוששת שאתה פשוט לא אוכל מספיק, זה גם עלול לפגוע בצמיחה שלך לגובה.
    אני רוצה שתכתוב לי במשך שלושה ימים כולל סוף שבוע מה אתה אוכל, ככה אני אבדוק האם אתה מקבל מספיק חומרים חיוניים לגדילה והתפתחות תקינים וגם אוכל לבנות לך תפריט שיעזור לך לגדול.
    מחכה לתשובה
    הגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה קודם כל שענית לי

נאור
    05/10/2007

היום יום שישי הכלתי בבוקר לפני אימון פרוסת לחם +ממרח אבוקדו ומלפפון ועגבניה כמו שרשמת לכמה ילדים אחרים לאחר האימון לקחתי אפרסק .
    בצוהרים אכלית אורז עם קציצות וקציצות שעשיות מגזר בצל קישוא וכו'
    ועכשיו בערב אני עוד לא יודע מה אני הולך לאכול.....
    אם תוכלי לענות לי על השאלות בתגובה הקודמת.
    ואם תוכלי לעשות לי תפריט מאוזן לגבי יום יום ואני עושה כושר בבית גם אז כל יום אני צריך את כל המינרלים והדברים החיוניים... תודה
    אם תוכלי שאני אתקשר אליך כי ככה זה כמו טלפון שבור אודה לך מאוד..
    בקשר שאמרת שמשקלי נמוך אני לא כל כך חוששב כך אבל את המומחית לא אני ואשמח לכל עצה שלך ואיך אני יוכל לזרז את הפעילות הגופנית שאני עושה שיראה יותר טוב...
    תודה נאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יום שבת...

נאור
    06/10/2007

אכלתי בבוקר פיתה עם מטבוחה וחומוס ומלפפון.
    בצוהריים אכלתי 7 כפות אורז ועוף בלי העור.
    פה עשיתי כושר .
    ובערה אכלתי ביצה עם אבוקדופרוסת לחם+יוגרט 1.5% שומן גביע שלם.(בשביל החלבונים)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה 3 לנאור

ד''ר הגר שפר
    07/10/2007

הי נאור

אתה מוזמן להתקשר אלי למשרד.
    אם אני לא נמצאת תשאיר שם ומספר של טלפון ואני אחזור אליך בהקדם .
    באמת יהיה יותר פשוט להסביר בטלפון.
    אז אני מחכה לשיחה

הגר

03-6488363

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו