עודף משקל לילדה בת 9.5

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עודף משקל לילדה בת 9.5
    מעין
    06/10/2007

יש לי ילדה בת 9.5 שלאחרונה העלתה כ-8 ק"ג (בעיקר עקב החופש הגדול ושתי נסיעות לחו"ל שהיו כרוכות באכילה מרובה.....של "דברים אסורים" וגאנק) משקלה כיום 51 ק"ג וגובהה 1.42 (היא גבוהה) היא מתלבשת יפה, אינה מתבישת בגופה , מרגישה נוח אך יחד עם זאת מביע רצון להוריד במשקל כיוון שכולם מעירים לה על משקלה (שבהחלט נראה) מה עושים? (היא מביע נכונות לשתף פעולה ולשנות הרגלים, אך ברגע האמת.... היא פשוט אוכלת המון!
    האם זה גיל מתאים לטפל בעניין בצורת "דיאטה", האם יש סדנאות מתאימות בסביבות ראשון לציון? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עודף משקל לילדה בת 9.5

הוספת תגובה

• תשובה למעין

ד''ר הגר שפר
    06/10/2007

שלום לך
    הגיל של בתך הוא גיל מצוין לעשות שינוי בתזונה והרגלי אכילה.
    מהניסיון שלי הדרך הטובה ביותר היא במסגרת קבוצתית, התוצאות הן טובות ביותר והילדים ממש נהנים מהתהליך.
    אנחנו מקיימים קבוצות בת"א, גבעתיים, כפר בסא ורמת השרון.
    הקבוצה בגבעתיים היא מאד נגישה כי היא קרובה מאד לעזריאלי.
    לא ידוע לי על קבוצות בראשון שמשלבות גם ספורט וגם תזונה, אלא רק על קבוצה של ספורט לילדים. לקבוצה בגבעתיים מגיעים ילדים אפילו ממודיעין.
    אם את מעוניינת, את מוזמנת להתקשר אלי: 03-6488363 ונקבע פגישה בקבוצה. אפשר להגיע לשני שיעורי ניסיון כך שבתך תוכל לראות אם היא מעוניינת.
    היות והיא מביעה רצון לעשות משהו בנידון אני בטוחה שהיא גם תצליח.
    את יכולה להראות לה את האתר שלנו: www.easy-way.co.il
    אפשרות נוספת היא לפנות לדיאטנית שתבנה לה תוכנית תזונה מתאימה לגילה ולמה שהיא אוהבת לאכול.
    בכל מקרה אני מציעה לכם לנצל את הזמן ולעצור את מגמת העלייה בהקדם.

בהצלחה
    הגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו