אמא מודאגת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא מודאגת
    אמא מודאגת
    09/02/2010

אני אמא לילד בן 3 שאוהב מאוד לדבר והרבה פחות לאכול, הוא כל כך עסוק בלדבר שכל הארוחה זה בעיקר ויכוחים והערות על זה שלא מדברים עם פה מלא ובכלל שצריך לאכול עכשיו, הוא אוכל 3 ביסים ומתעייף ואני כמו אמא פולניה עוזרת לו, אני יודעת שזה לא טוב, הרי הוא ילד בן 3 וממש יכול לאכול לבד, אבל זה קשה, אני רוצה מאוד שיאכל, אני חוששת שבגלל שכל הארוחה יש ויכוחים ומריבות על ז שהוא צריך לאכול זה יוביל בעתיד לבעיות אכילה, מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא מודאגת

הוספת תגובה

• לאמא המודאגת

ענת מטיאש
    10/02/2010

ראשית אין מה לדאוג ילד שלא סים את המנה בצהריים יהיה רעב יותר אחר הצהריים רק לשמור עך ארוחות מסודרות .אם הוא רזה ניתן לסייע לו מעט אבל אין להתעסק עם הרבה מילים כמו תסים את הצלחת או ילד טוב משאיר צלחת ריקה כי זה יוצר לחץ סביב האוכל ץאני מציעה שתרגעי ותציעי לו והוא יבחר את הכמות לאט תני לו מזונות צפופים אנרתית ולא מרקים וכו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו