מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בקשר למשוויובל15/10/2007
שלום, שמי יובל אני בת 14 וחצי, גובה 1.58 ומשקל 47.
בחופש הגדול ירדתי 3 ק"ג (לא במתכוון, פשוט אכלתי פחות דברים משמינים וזה..) כשהייתי אצל הרופא לבדיקה שגרתית והוא ראה שירדתי, הוא אמר שעוד כמה חודשים אני צריכה לחזור אליו ולראות אם אני עדיין ממשיכה לרדת. לפעמים אני מרגישה את הכובד של הגוף ואז זה קצת מפריע לי, ואז אני שוב פעם מנסה לאכול פחות דברים משמינים.. השאלה שלי היא מה אני צריכה לעשות, והאם המשקל שלי תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ליובל
שלי ראכמוט17/10/2007שלום,
לפי כל הנתונים שרשמת, משקלך תקין - לכן אין שום סיבה שתנסי לאכול דברים פחות משמינים.
חשוב מאוד שתשמרי על אורח חיים בריא, תקפידי על ארוחות מסודרות - ארוחת בוקר, ארוחת עשר בבית ספר, עוד כריך אם את נשארת מאוחר בבית ספר, ארוחת צהרים, ביניים וארוחת ערב.
אם את עושה פעילות גופנית, רצוי שתהיה מתונה פעם- פעמים בשבוע עד 45 דקות ולא יותר מזה, ואם את לא עולה במשקל- אז להפסיק עם הפעילות.
אני אשמח אם תרשמי לי מה את אוכלת עכשיו , כדי שאוכל להעריך- אם את אכן מקבלת את כל רכיבי התזונה שחיונים לגדילתך.
בהצלחה
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)