מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחופה ...קורל .20/10/2007
שלום ,
אני קורל בת -13 גובה : 149 [נמוכה] ,
אני שוקל 66 אני חייבת תפריט דחוף !
האם תוכלו לעזור לי ?,
ברגע שאקבל את התפריט ממך ,
אבקש שלא תכללי בו :
מיץ , לחם , חטיפים , בשר , [ צמחונית] ,
טונה, דגים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף ..
קורל .20/10/2007הגיל שלי ,
זה גיל שכבר מסתכלים על מראה חיצוני ...
אני לא כ"כ אוהבת לעשות ספורט ..
כיאלו אני מנסה אבל עוצרת באמצע ..
אני לא מצליחה לעשות הרבה
מה עושים איתי ?
אני בבעיה חמורה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקורל....
חסויה21/10/2007לפי איךשעונים פה לילדים קודם כל תערכי בדיקת b.m.i יש את זה בכמה אתרים באינטרנט....
דבר שני-את צריכה תבנית אוכל שבה מה שרשום את אוכלת במהלך היום שיהיו או שלוש ארוחות גדולות ובינים פרי או חטיף בריאות או לעשות חמש ארוחות +קטנווות+ביום...
(בתוך הטבלאהצריכה להיות את פירמידת המזון זתומרת שאת כוללת לפחות דבר אחד מכל דבר שנמצע בפירמידת המזון)
דבר שלישי-תשתי הרבה מים מומלץ מאוד זה עוזר להעביר רעב....
דבר רביעי-תנסי לשלב קצת פעילות גופנית לא חובה הרבה.
דבר חמישי-אל תשכחי גם לרבות באכילת ירקות!!!זה בין הככי חשוביםם...
דבר שישי- ב-ה-צ-ל-ח-ה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לקורל
ד''ר הגר שפר22/10/2007הי קורל
התפריט שאני מציעה לך הוא:
בוקר: 1/2 כוס דגני בוקר ברן פלקס+ יוגורט
ארוחת עשר:
סנדביץ' מלחם קל עם קוטג' או אמק לייט או ביצה
צהריים:
תחליף חזה עוף של טבעול + 1/2 כוס תוספת + ירקות
או
מג'דרה
ארוחת ארבע:
קרמבו או מעדן חלב
ארוחת ערב:
2 ביצים + גבינה+ ירקות+2 פ' לחם קל
או
2 טוסטים מחלה קלה + סלט יווני
בהצלחה
ותעדכני אותי איך הולך
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהגר
קורל .24/10/2007הגר ?
היום התחלתי את הדיאטה ,
בבוקר לפני הב'צפר :
אכלתי : מעדן דניאלה עם שקית שוקו .
בצהריים:שחזרתי ,
אכלתי:בגט עם חביטה [2 בצים] ו3 חתיכות עגבניה בפנים ,
אח"כ אכלתי :2 תפוחים .
וזהו בערב אני אוכל :סלט ..
בתודה .:
קורלל ,
רק תגידי לי אם זה טוב או הרבה אוכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה 2 לקורל
ד''ר הגר שפר24/10/2007הי קורל
בקשת תפריט לדיאטה ולא אכלת שום ארוחה לפי התפריט, אז קשה לי האמין שתצליחי לרדת ככה במשקל.
ארוחת הבוקר גדולה מידי.
דילגת על ארוחת 10 וזה גרוע מאד
אכלת בגט ( לא כתבת כמה ) בצהריים, רוב הסיכויים שזה היה יחסית הרבה בגט
2 תפוחים זה בסדר לאחה"צ
אבל לאכול רק סלט בערב זה לא מספיק- איפה החלבון?
תנסי להצמד לתפריט שנתתי לך לפחות שבועיים, או שתלכי לדיאטנית שתתאים לך תפריט אחר , אבל אל תמציאי לעצמך תפריטים, את לא יודעת מה הגוף שלך צריך ויכולה לעשות לעצמך נזקים לגדילה וההתפתחות התקינים.
מקווה שתפנימי ותיישמי
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהגר
קורל .25/10/2007אני יודעת שלא עמדתי בתפריט שלך ,
אני לא כ"כ אוהבת תמאכלים האלו .
וב-10 אני בבצ'פר ואני לא אוכלת בצ'פר .
קורל :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהגר ..
רובין30/10/2007אם אפשר בלי אוכל ב-10 כי אני בבצ'פר ואני לא אוכלת שם .
3 ארוחות בוקר צהריים ערב .
בתודה : קורללל 1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה חדשה לקורל
ד''ר הגר שפר30/10/2007קורל
אני ממליצה שבכל זאת תקחי ארוחת 10 קטנה: סנדביץ' קל עם גבינה.
או אולי מעדן 0% או משקה בוקר 0%.
זה חשוב לחילןף החומרים שלך ובשביל שלא תגיעי רעבה מידי לארוחת צהריים.
תנסי את זה לחודש ואני בטוחה שתראי שינוי.
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לגבי התפריט לקורל
ד''ר הגר שפר30/10/2007קורל
התפריט שרשמתי לך לא קשור למצב כלכלי.
דניאלה עולה כמו יוגורט רגיל או מעדן 0%
ובגט ונקניק זה יותר יקר מעוף עם תוספת וירקות.
תסבירי להורים שחשוב לך לרדת במשקל, תראי להם את התפריט ותבקשי שיעזרו לך.
את יכולה גם ללכת איתם לדיאטנית של הקופת חולים, זה מאד זול.
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהגר ..
רובין30/10/2007ערב טוב ,
אני ילך על התפריט ..
אני ינסה לאכול ב-10 .
תודה על הכול ,
קורל :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהגר : ]
רובין03/11/2007הגרייייייייי ,
אני כבר כמה ימים אם התפריט ..
אני מרגישה מצויין ..
תודה על הכוללל : ]
קורללל 1.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)