עזרה בתהליך דיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בתהליך דיאטה
    מאי
    22/04/2010

שלום,
    שמי מאי, אני ילדה מלאה יחסית, גובהי הוא 1.65 ומשקלי הוא 60.7
    אני עכשיו בתהליך של הרזיה ודיאטה ורציתי המלצות לתפריט: מה לאכול? מתי? סוגי ספורט שונים...
    חשוב לי לציין שאני רוקדת פעמיים בשבוע, כל שיעור כשעה.
    בנוסף אני מקפידה ללכת לחדר כושר ולעשות הליכון במהירות של 7 ק"מ. האם זה בסדר? האם זה יגרום לי להרזות?
    מידי פעם אני מקיימת הלכיה עם אחת מחברותיי, אנחנו הולכות כשעה, אך לא ידוע לי כמה ק"מ בדיוק.
    שמעתי שכשאר מרזים כמה ק"ג ואחר כך לא רואים תוצאות, זה מפני שצריך להגביר את המאמץ והפעילות הגופנית. האם זה אכן נכון?
    אשמח לקבל מענה לשאלותיי.
    תודה רבה,
    מאי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בתהליך דיאטה

הוספת תגובה

• מאי

שרית עטיה-שמואלי
    25/04/2010

הי מאי
    כל הכבוד על היוזמה ועל הפעילות הגופנית. ובכן - אין תפריט אחד שמתאים לכולםולכן בפורום זה אוכל להמליץ לך המלצות כלליות. בנוסף את יעולה לעשות רישום אכילה שלך ולכתוב אותו ואאעבור עליו וביחד נתקדם.
    אז באופן כללי-
    אני ממליצה לך מקרב לב לא להתחיל לעשות דיאטה חמורה !
    במקום דיאטה, כדאי לך לאמץ לעצמך לאט לאט ובהדרגה הרגלי אכילה בריאים ותראי איך ההרגשה שלך משתפרת וההערכה העצמית שלך גדלה.
    באופן כללי, לתזונה בריאה, מומלץ לאכול 3 ארוחות עיקריות הכוללות פחמימות, חלבונים וירקות ועוד 2-3 ארוחות ביניים קטנות כמו יוגורט, פירות, כריך וכד'.

את צריכה להחליט על הרגל אחד שאת רוצה לשנות או הרגל חדש שאת רוצה לאמץ ולהתחיל ליישם אותו. הנה מספר רעיונות:
    להפסיק לשתות שתייה מתוקה
    לאכול לפחות 5 פירות וירקות ביום
    לאכול יותר מזונות עשירים בסיבים תזונתיים (לחם מחיטה מלאה, אורז מלא וכד')
    לאכול לפחות 3 מנות של מוצרי חלב
    להפחית באכילת חטיפים וממתקים
    להוסיף פעילות גופנית כמו: הליכה, ריצה, חוג אירובי וכד'.

לאט לאט ובהדרגה תאמצי לך הרגלים בריאים חדשים ותראי איך ההרגשה שלך משתפרת, , תרגישי יותר טוב עם גופך
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

שירה
    10/05/2010

שלום,
    קודם כל אני רוצה להגיד לך שמאוד עזרת לי ותודה רבה!
    הבעיה שלי עכשיו היא שאני נמצאת בתהליך זה לפחות כחודש, אני רואה קצת תוצאות בהיקפים של הבגדים אבל אני לא רואה תוצאות על מהשקל!
    אני נשקלת בסך הכל פעם בשבוע ואני משתדלת לעשות כמה שיותר ספורט: פעמיים בשבוע אני רוקדת בחוג ריקוד, השיעור הוא כשעה. בנוסף לפעמים אני עולה ויורדת במדרגות הבניין שלי (בערך 13 קומות) וגם עושה הליכות בחוץ+הליכון בחדר כושר.
    הנה התפריט שלי:
    בוקר- קורנפלקס (30 גרם) עם חצי כוס חלב 3% (לא תמיד אוכלת, לפעמים)
    ארוחת 10- 2 פרוסות לחם מחיטה מלאה/לחם קל/לחם שיפון+2 כפות גבינה לבנה/קוטג' עד 5%
    בנוסף אני אוכלת חטיף בריאות עד 100 קלוריות או לחילופין פרי. בימים ארוכים אני מביאה איתי עוד סנוויץ'
    ארוחת צהריים- כוס של פחמימה כגון פסטה/אורז+150 גרם של חלבון: זה יכול להיות שניצל, חזה עוף, עוף
    אחר הצהריים- לפעמים עוד פרי, סלט קטן, מעדן/יוגורט
    ערב- חביתה, ירקות, גבינה, קרקרים או פרוסת לחם.
    אני חושבת שבסך הכל התפריט שלי בסדר ולמרות זאת איני רואה תוצאות! התוכלי להסביר ולהגיד לי מדוע?
    בנוסף, אם אני לועסת מסטיקים זה נחשב כמאכל? אם כן, כמה מסטיקים מותר לי?
    אשמח לקבל תשובה,
    בתודה,
    מאי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאי

שרית עטיה-שמואלי
    13/05/2010

י
    מאי
    התפריט אכן נראה בסדר גמור
    הייתי מוסיפה כל יום ארוחת בוקר זה חשוב
    תשתדלי לא לדלג
    לגבי המשקל- יתכן מאוד שחיטבת את הגוף ואת מרגישה את ההבדל וזה מצוין . זה מה שחשוב לא? שאת רואה תוצאות.
    יתכן שאת לא רואה ירידה כוון שהפעילות הגופנית הביאה לעליה במסת מסת שריר שזה מצוין גם למראה וגם לחילוף החומרים בגוף
    תתמידי ותראי תוצאות
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו