מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עודף משקלרונית23/10/2007
שלום , אני רונית ואני בכיתה ח' אני חושבת שאני די שמנה .
אני שוקלת 72 והגובה שלי 1.68 ואני לא מוצאת לעצמי תפריט דיאטה .
כאשר אני מתחילה דיאטה אחרי כמה ימים אני נישברת ..
אני עושה כול יום פעילות גופנית אבל אני מרגישה שזה לא עוזר .
תוכלי בבקשה לעזור לי ואולי ליעץ לי על תפריט דיאטה שיוכל לעזור לי .
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לרונית
ד''ר הגר שפר23/10/2007הי רונית
אם את רוצה תפריט שיתאים לך אז כדאי שתרשמי לי מה אוכלת במשך יומיים ואז אני אוכל להתאים לך תפריט טוב שתצליחי להחזיק מעמד.
אל תתייחסי אל ז\ה כדיאטה אלא כשינוי תזונתי לחיים בריאים יותר.
תכתבי לי גם איזה פעילות גופנית את עושה וכמה זמן כל יום.
מחכה לתשובה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקקשה תיכנס לפה ותקרא דחוףף
אפרת25/10/2007שלום .
שמי אפרת ואני בת 13 כיתה ז ואני שוקלת 48 .
ואני חושבת שאני מלאה וכולם אומרים לי שלא ולא נותנים לי ללכת לדיאטנית .
ואני רוצה . אני רוצה להיראות טוב ושמור על תזונה נכונה וביכלל שמערכת העיכול שלי תיהיה נורמלית .
בבקשה בבקשה בבקשה תעזור לי , תיתן לי לפריט שמרזה כמה שיותר מהר .
אני לא סובלת את עצמי ככה .
בבקשה , תודה .
איפה אתה מחזיר תשובות לדוא"ל או לפה ?
בכל מקרה מחר ומחרתיים אני יכנס שוב עד שתחזיר תגוובה . תודה לך !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאפרת
ד''ר הגר שפר25/10/2007הי אפרת
אני כותבת לכם דרך הפורום את התשובות.
אם תכתבי לי מה הגובה המדויק שלך (את יכולה למדוד אצל אחת בית הספר) אני אבדוק מה מצב המשקל שלך ביחס לגובה.
אנחנו לא נותנות סתם תפריטים ללא סיבה.
וחששוב לדעת מה מצבך, כמה פעילות גופנית את עושה ומה את אוכלת.
אחרי שתחזירי תשובה, אשמח לכתוב לך תפריט בריא.
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר הגר מאפרת
אפרת26/10/2007הגר שלום !!
תקשיבי אני לא יודעת מה הגובה שלי וכרגע אין בית ספר יש לנו שביתה אבל אני ינסה לבדוק איפו שהוא ואני יגיד לך . עכשיו אני יכולה להגיד לך לפחות שאני ביכלל לא נמוכה ואני גם ממש לא גבוהה אני רגילה כזאת .
אבל אני יבדוק את זה .
פעילות גופנים אפשר להגיד שאני עושה . מתי שמשעמם לי אני עושה קפיפות בטן ואני רוקדת פעם בשבוע שעה .
ויש לי מדרגות בבית [ אני לא יודעת אם זה נחשב ] ואני עולה ויורד לפחוות 80 פעם ביום .
אני יחזיר לך תשובה על הגובהה שלי .
תודה רבה לך
אפרת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה 2 לאפרת
ד''ר הגר שפר26/10/2007הי אפרת
לפי הגובה הגיל והמשקל שרשמת את במשקל נמוך מידי לגיל ולגובה לכן אני לא מבינה למה את רוצה לרדת במשקל.
לדעתי יש לך בעיה בתפיסה שלך את הגוף שלך ואלי כדאי שתספרי על כך לאמך ושהיא תקח אותך למישהו שמתמחה בתזונה לילדים ונוער.
כי חשוב שמשהו מקצועי יסביר לך שאסור לך לרדת במשקל.
אני מקוה שתעשי את מה שאני מציעה בהקדם.
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר הגר
אפרת01/11/2007אמרתי לאמא שלי שאני רוצה רדת במשקל . והיא גם יודעת שאני מדברת איתך דרך הפורום ,
אבל את לא מבינה . הדור של היום זה משהו אחר , אני לא יכולה להישאר עם הגוף שלי ככה כ יש לי קצת מותניים וזה לא יפה ..... למשל אני שמה בגד ים . אז זה לא נראה טוב , אני רוצה לפחות לשקול 45 אני שוקלת 49-8 אני לא מרגישה טוב עם עצמי וגם בזמן האחרון אני רוצה הרבה מתוק לאכול לא יודעת מה יש לי ונראה לי שזה ביגלל שאני אוכלת את הציפורניים שלי ואני מורחת מחזק ציפורניים וגם זה עושה לי טעם לא טוב בפה .
ואני אוכלת ביומיים האחרונים הרבה מתווווק !!
את מבינה לפחות 3 4 קילו לרדת .
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאפרת
ד''ר הגר שפר02/11/2007הי אפרת
אני מאמינה שאם תוותרי על ממתקים, עוגות, עוגיות ושתיה מתוקה תצליחי לרדת למשקל שאת רוצה.
אם המרה על הציפורניים גורמת לך לאכול מתוק אז תאכלי סוכרית מותר או מסתיק אחרי זה.
תדווחי לי איך הולך לך.
אני מאמינה שתוך חודש תראי הבדל.
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר הגר הגובה שלי
אפרת26/10/2007מדדתי עם מטר כזה לא מטר רגיל שמודדים גובהה עם המטר של אבא שלי ואני לא יודעת עם זה בסדר אבל בכל זאת מדדתי והגובה שלי הוא 1.53
תחזירי לי תשובה . אפילו בשבת אם את לא שומרת שבת זה ממש חשוב לי .
אפרת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפריט
אפרת26/10/2007שלום .
שמי אפרת ואני בת 13 כיתה ז ואני שוקלת 48 .
אני רוצה להיראות טוב כי זה הגיל שבדרך כלל מסתקלים על הגוף ואני גם רוצה לשמור על תזונה נכונה .
בבקשה בבקשה בבקשה תעזור לי תיתן לי תפריט שאני יוריד לפחות 5 - 7 קילו .
בבקשה , תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)