מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- להגר ושליליאם12/11/2007
אני בת 15.5 גובה:160 משקל :61
אני רוצה לרזות ... ורציתי לשאול אם התפריט הבא הוא נכון בשבילי:
בוקר:
פרי(אני לא אוהבת לאכול הרבה בבוקר)
ארוחת עשר:
טוסט:
2 פרוסות לחם קל
1 פר' גבינה צהובה 5%
פרי
מנת ירק
צהריים:
המבורגר"טבעול" לייט (100 קלוריות)
סלט
כוס אורז מבושל
ארטיק קרח (לא לייט- בסביבות ה-80 קלוריות)
ארוחת ביינים:
מעדן "דיאט"
ארוחת ערב:
2 פרוסות לחם קל
כף גבינה 5%
חביתה מ:
ביצה אחת+כפית שמן קנובל+בצל קטן
2 מנות ירק
ארוחת לילה:
חטיף מיני(פסק זמן,מקופלת וכאלה)
אני ממש מודה לך! ועוד שאלה כמה בערך כולל כל התפריט הזה שכתבתי.. וכמה אני צריכה לאכול בשביל לרזות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לליאת
ד''ר הגר שפר12/11/2007הי ליאת התפריט שלך בסדר אבל לא מצוין, כי אין מספיק חלבון...
שינויים שכדאי לעשות:
בוקר:
פרי - תוסיפי 1/2 גביע קוטג' או סקי
ארוחת עשר:
טוסט:
2 פרוסות לחם קל
1 פר' גבינה צהובה 5%
פרי - תוותרי על הפרי כאן זה מיותר
מנת ירק
צהריים:
המבורגר"טבעול" לייט (100 קלוריות) - תאכלי 2
סלט
כוס אורז מבושל - תרדי ל- 1/2 כוס
ארטיק קרח (לא לייט- בסביבות ה-80 קלוריות) - בסדר
ארוחת ביינים:
מעדן "דיאט" - תאכלי אפילו 2
ארוחת ערב:
2 פרוסות לחם קל
כף גבינה 5% - תאכלי 4 כפות
חביתה מ:
ביצה אחת+כפית שמן קנובל+בצל קטן
2 מנות ירק
ארוחת לילה:
חטיף מיני(פסק זמן,מקופלת וכאלה)
סבבה תהני...
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לתפריט...
ליאם23/11/2007ממש תודה רבה שתיקנת לי את התפריט רק לא אמרת לי כמה קלוריות הוא מכיל..
כי אמרו לי שכדי להרזות אני צריכה לעשות דיאטה של 1200 קלוריות,וככה אני ארזה בין חצי קילו לקילו בשבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
ליאם02/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה 2 לליאת
ד''ר הגר שפר02/12/2007הי ליאת, אל תדאגי, התפריט שלך כולל קרוב ל- 1200 קלוריות ואין סיבה שתרדי ככה במשקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)