מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אכילת ייתר?שירי07/09/2010
שלום רב!
בזמן האחרון קורה משהו שמאוד מדאיג אותי עם ביתי בת השנה וארבעה חודשים. היא בת יחידה ועד לא מזמן אכלה טוב ובכמויות תקינות. גם יחס המשקל לגובה היה תקין (אחוזון 65). בחודש האחרון פתאום החלה לאכול הרבה יותר, פשוט דורשת תוספות של אוכל בכל ארוחה וגם המטפלת במעון שמה לב לזה. השינוי לא היה הדרגתי, אלא מין קפיצה שכזו. אני מפחדת מאוד שהקיבה שלה תימתח וזה יזיק לה. אני מקפידה על תזונה בריאה בבית, אבל הכמויות נראות לי מוגזמות. היא גם מתקשה להרדם בלילה בגלל הרעב ומבקשת אוכל (היא כבר יודעת הבקש דברים) ואני נאלצת לתת לה מנה כפולה של דייסה. לפעמים היא גם מקיאה אחרי שהיא אוכלת את הכמויות האלה. שום דבר אחר לא השתנה בסדר היום שלה- הולכת למעון, חוזרת הביתה, פעילה, הכל רגיל חוץ מזה.
אני מאוד מודאגת ולא יודעת ממה זה נגרם ומה לעשות איתה... זה בטח לא נראה לי תקין...
אודה מאוד לתשובה מהירה, כי המצב מחמיר מיום ליום.
בתודה מראש וברכות שנה טובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכילת יתר
ענת מטיאש12/09/2010שלום יש לשים לב להתפתחות המשקל ,ניתן להוסיף יותר ירקות .ההקאות מצביעות על העובדה שלעתים היא בוכה כנראה לא מרעב אולי ממשהו אחר?חשוב לתת לשתות מים לפני האוכל שתרגע מעט..לשים לב למגוון המזון בכל ארוחה ולמינון העדין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי בודקת גם בכיוון הרגשי
קרן25/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)