שניצל דינוזאור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שניצל דינוזאור
    אמא
    04/10/2010

הבן שלי בן ה-5 מבקש בכל יום שניצל דינוזאור (לארוחת 10 בגן חובה) האם זה בריא ? האם העובדה שהוא אוכל בכל יום שניצל מעובד האם זה בסדר? הוא לא מוכן לאכול שום דבר מלבד זה , הוא קטן לגילו גובהו 1 מטר ושוקל 14 קילו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שניצל דינוזאור

הוספת תגובה

• שניצל דינוזאור - תגובה

ענת מטיאש
    05/10/2010

שלום רב
    שניצל זה אכן הוא מעובד ואין צורך יותר ממנת בשר אחת ליום .עליך ללכת לסופר הקרוב ולבחור איתו ממבחר הלחמים שיש את האהוב עליו אולי לחמיה או מציה או חטיף גרנולה.אין צרוך בעוד חלבון מה שעוד הוא מעובד ומצופה..בענין המשקל ניתן להוסיף לו חלבה,אגוזים,טחינה עם לחם או שמנת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שניצל

אמא
    06/10/2010

אם אני לא שמה לו את השניצל הוא פשוט לא אוכל כלום - ניסיתי ממרח+פיתה, חלבה, הוא לא מוכן לשום דבר, הוא פשוט מחזיר לי את קופסאת האוכל מלאה. התפריט שלו: בבוקר מעדן דניאלה, ב- 10 את השניצל , בצהרון הוא אוכל שם מה שהיא מכינה (לפעמים קוסקוס, שניצל דג, כנפיים ותפו"א וכו) מהצהרון היא אומרת שהוא אוכל מעט. ובערב אני משתדלת להכין עוד ארוחה - חביתה עם מלפפון, ספגטי עם שמן זית, לעיתים קוסקוס, שניצל מחזה עוף וכו'. האם התזונה שלו מאוזנת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו