לרזות 6 קילו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרזות 6 קילו
    חסוי
    14/10/2010

אני עוד מעט בן 12 אני 1.56 ושוקל 46 קילו אני יכול לקבל תפריט מגוון לכל יום בבקשה
    וגם איזה תרגילים לעשות כמה פעמים בשבוע חזרות סטים ועוד . . . אם אפשר בהקדם האפשרי תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לרזות 6 קילו

הוספת תגובה

• לרזות 6 קילו - תגובה

ענת מטיאש
    17/10/2010

שלום
    לפי מה שתארת אסור לך לרזות אתה משקל תקין לגובה ובגיל ההתבגרות חשוב לשמור על ארוחות מסודורות ולא להגזים עם פחממות כמו אורז פסטה לחם וכו' הרבה ירקות ובלי ממתקים ועוגות .ספורט תוכל לראות באתר שלי תרגלי ספורט מומלץ לעשות 3 פעמים כושר ארובי בשבוע ועוד תרגילי עיצוב הגוף .בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל

חסוי
    19/10/2010

אבל יש לי בטן קטנה ואני מאוד איטי ולפי מדד הBMI לילדים יש לי קצת משקל שלא צריך אותו ואני מאוד רוצה להגיע למשקל ה 40 38 כמו כל החברים שלי וגם רציתי לציין שאני יחסית גבוה לגילי ובקיצור אני מאוד רוצה להוריד.

בבקשה תעני לי אני רוצה להתחיל כבר עכשיו בבקשה בבקשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממתין לתשובה בבקשה בבקשה

חסוי
    20/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו